Werken bij Tempo-Team

Ons verhaal

Zing, lach, werk en bewonder! 

We kunnen er kort over zijn. Tempo-Team is een bedrijf waar je vrolijk van wordt. We doen er alles aan om medewerkers meer plezier in het werk te laten hebben. Zodat ze elke dag met veel energie doen waar wij samen goed in zijn: klanten vooruit helpen. Dat voor elkaar krijgen. Daar hebben wij zin in.

Alles start met onze eigen medewerkers. Een echt én hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en samen ambities waar willen maken. Daarom willen we jou elke dag opnieuw laten floreren. Jij hebt die handen uit de mouwen mentaliteit, wij geven je kansen om te pakken. Jij hebt lef, wij geven je ruimte. Jij hebt ideeën, wij kijken naar de haalbaarheid. Jij volgt een pad, wij helpen je op weg. Jij bent ondernemend, samen vieren we je succes. Jij knalt. Wij ploppen de fles open. Jij op je best = wij op ons best.

Tempo-Team is een thuis voor ondernemende, optimistische en energieke denkers en doeners met persoonlijkheid en een lach op het gezicht. Met lef. Met ambitie. Met plezier. Wij bieden je een veilige werkomgeving waar alle ruimte is voor je eigen ik. Jou laten groeien zien wij als een van onze belangrijkste taken en daarom staat jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal bij ons. Want als jij groeit, kom je zelf tot bloei en groeien kandidaten, klanten én Tempo Team met je mee.

Als jij op je best bent, breng je de beste kandidaten naar de juiste plek. Als jij er zin in hebt, hebben kandidaten zin om te beginnen. Van de monteurs met smeerhanden tot de receptionistes met gelakte nagels. Van de productietoppers tot de hospitality-helden. Van de zorgkanjers tot de sales-jagers. Al die jongens en meiden die meegroeien met jou en bijdragen aan het succes van kleine en grote bedrijven en instellingen in de meest diverse sectoren.

We zien je graag vol energie je werk doen. En krijgen een extra boost als jij met net zoveel energie van je tijd buiten het werk geniet. Jouw plezier geeft ons een glimlach. 

En neem dat plezier mee naar het werk. Het is de springplank naar de energie en de fun die we samen voelen. En een goede sfeer begint met lol hebben met elkaar. Met hard werken, maar ook met hard lachen. Jouw positieve ‘mindset en attitude’ helpen ons om succesvol te zijn en blijven.

Denk niet grijs, maar kleurrijk. Scherm je werk niet af maar wees open. Leer van iedereen met wie je werkt en help elkaar voordat er hulp gevraagd wordt. Durf fouten te maken. Want juist als er iets mis gaat, weet je wat er nodig is om het beter te doen.

Wees die spontane goalgetter met meer zon dan wolken. Die teamgenoten, kandidaten en opdrachtgevers verrast en inspireert. Kom maar door met je plannen, geniet van geen-dag-hetzelfde en neem je lach mee van huis. Werk om te leven. Bij ons kun je al jouw talent en je energie inzetten en krijg je alle vrijheid om je carrière zelf vorm te geven. 

Dus hup, ga volle kracht vooruit, vertrouw op jezelf en beweeg mee als de situatie daar om vraagt. Richting dat ene doel dat we samen willen bereiken: een Tempo-Team waar je met veel plezier én een lach op je gezicht je werk doet en echt kan #wordenwiejebent. 

Daar hebben wij zin in!