Onboarding Tempo-Team

Onboarding

Instappen maarrrrrr... ben je klaar voor een vliegende start?  
Onze cultuur

Lekker van start!

Door StartUp leer je Tempo-Team, je collega’s én jezelf beter kennen. Zo ga je gewoon lekker van start! Bekijk snel de video en lees hieronder lekker door.

De StartUp begint met een aantal trainingen op ons hoofdkantoor. Die zijn voor iedereen hetzelfde. Zo leer je samen met al je andere nieuwe collega’s de skills die je nodig hebt bij Tempo-Team. Gezellig!

Hierna krijg je nog een trainingsblok. Deze trainingen zijn afhankelijk van welke functie je gaat doen en doe je dus in kleinere groepen. 

Na deze trainingen doe je op je eigen tempo nog meer kennis op. Hoe? Met onze e-learningmodules. Daarna zet je de puntjes op de i met onze ‘on the job’ opdrachten, waarbij je je kennis gelijk lekker toepast in je nieuwe werk. Deze opdrachten vind je net als onze e-learningsmodules makkelijk in de online leeromgeving. Kom je er even niet uit? Dan staan je manager en speciale onboarding-trainers voor je klaar! 

En dan: bijna klaar! Je rondt de StartUP af met een ‘360-graden feedback’. Dat houdt in dat je directe collega’s, klanten en managers verbeterpunten noemen om je verder op weg te helpen bij Tempo-Team. En dat is top, want zo weten we allebei wat je ambities zijn en waar we je in de toekomst mee kunnen helpen. Want als jij groeit, groeien wij ook. Yes!