start als intercedent

Hi! Word JIJ intercedent?

Solliciteer als intercedent bij Tempo-Team

Ben je een échte matchmaker? Een blijmaker? Kom Tempo-Team dan snel versterken als intercedent en help mensen aan een baan die bij ze past! Ennnn wij kunnen je vast verklappen: bij ons werken is elke dag een feestje!💯

👉Bekijk hier alle vacatures!

Wat we je vertellen over een baan als intercedent: 

Het zijn gekke tijden. Het coronavirus zet ontwikkelingen in een extra versnelling: in sommige sectoren is het pieken en zijn er veel extra medewerkers nodig. In andere vakgebieden komen er juist een hoop mensen zonder werk te zitten. Gelukkig is het glas bij ons altijd halfvol! Zo weten wij (ehh...jij;-)) elke werkzoekende en werkgever elke dag met veel energie te helpen.

We hebben JOU nodig, omdat we zoveel nieuwe kansen spotten, dat we mensen tekort komen. Kom jij ons helpen? Dan helpen wij je ook verder: de doorgroeimogelijkheden van een intercedent zijn eindelooooooos.🙌Als intercedent zorg je dat de juiste mensen en bedrijven elkaar vinden. Je helpt zo bedrijven aan leuke nieuwe medewerkers EN mensen aan een nieuwe baan. Twee vliegen in één klap. Hoppa!

Je bent de spin in het web op de arbeidsmarkt. Dit doe je als intercedent:


- Je start samenwerkingen met bedrijven die snel en goed personeel zoeken. En wij kunnen je vertellen, dat zijn er een boel! Gelukt? Lekkerr! 
- Je maakt je klanten vervolgens blij door toppers van kandidaten voor ze te vinden. Hoe? je zoekt zowel online als offline naar de best passende mensen. Dat betekent: in gesprek gaan met mensen die je vestiging binnenlopen en met de sollicitanten die online reageren op je zelfgeschreven pakkende vacaturetekst. Alles voor de beste matches!
- Je bereidt jouw toppers voor op het sollicitatiegesprek. En hebben de de baan? Na het feestje zorg jij ervoor dat ze zonder zorgen kunnen starten aan hun eerste werkdag. 
- En dan: jouw kandidaten zitten lekker op hun plek. Dat blijf je checken natuurlijk. Ook dan blijf je hun aanspreekpunt: als intercedent ben je eigenlijk werkgever voor je flexwerkers. Hoe het zit met salaris? Of vakantiedagen? Voor hen een vraag, voor jou een weet. Ook denk je met ze mee over doorgroeimogelijkheden, een nieuwe opdracht of coaching zodat ze groeien in hun werk. Yes!

Lees ook: dit betekent werken als intercedent bij Tempo-Team

Intercedent werken als

Aan de slag: bekijk alle vacatures

Wil je weten hoe het is om elke dag fluitend aan het werk te gaan? Bekijk dan snel de vacatures om te werken als intercedent bij Tempo-Team en solliciteer!
 

Bij ons haal je altijd het beste uit jezelf. En daar helpen we je natuurlijk bij! Waar wil je naartoe groeien? Er is altijd een opleiding die je interessant vindt. 

Van intercedent naar senior en dan manager? Kan gewoon! Waar je ook energie van krijgt, we denken met je mee! En hadden we je al verteld dat onze directeur ooit begon als intercedent? Alles is mogelijk, dus.😉

Doorgroeien als intercedent: bekijk hier de mogelijkheden
intercedent doorgroeien
Het salaris van een intercedent ligt bij ons tussen de €2100 en €2500 bruto euro per maand. Da’s een lekkere basis. En je krijgt meer:

  • Bonussen en een top aandelenregeling;
  • 8,5% vakantiegeld;
  • Een persoonlijk benefit budget van ruim 12%. Wattuh? Is een extraatje, dit leggen we je nog uit.
  • Een opleidingsaanbod waarin je kunt zwemmen zo groot is het;
  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen. Hup, pak je koffers maar!
  • Alles lekker geregeld rondom je thuiswerkplek, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.
  
arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Salaris, geld, pegels, loon, centen, pingping, moneys: hoe je het ook noemt, iedereen wil gewoon een lekker inkomen. Logisch. Maar we hebben nog veel meer. Doorklikken dus!
Onze cultuur

Talentontwikkeling

Het beste uit jezelf halen, daar gaan we voor. Daarom helpen we je om het beste uit jezelf te halen, dan geef jij namelijk ook het beste uit jezelf terug. Dus als jij groeit, groeien wij ook. Logisch, toch? 
Onze cultuur

Sollicitatieproces

Denk je erover om te solliciteren bij Tempo-Team? Yes! Daar worden we heel blij van! We leggen je hier even uit hoe het sollicitatieproces bij ons in elkaar steekt. Het is heel simpel.

FAQ-vragen

 ​​​​Als intercedent ben je elke dag met verschillende dingen bezig. Lees hier wat je als intercedent doet, waar en wat het verdient. 

Inschrijven en klaar

Schrijf je in bij onze talent pool en laat de droombanen jouw inbox invliegen.
Wij zijn Tempo-Team