Werken als accountspecialist

Werken als accountspecialist ​​​​​​​staat gelijk aan werkplezier!

Snel schakelen. Kansen zien. Van alles op de hoogte zijn. Yes! Hier wordt een accountspecialist blij van. Je bent dé schakel tussen Tempo-Team en onze grote klanten. Hop!Lees hier meer over de werkzaamheden van een accountspecialist bij Tempo-Team.            

Nu al enthousiast? Dan kun je direct op een van de vacatures solliciteren. 

Accountspecialist vacatures

Werken bij Tempo-Team

Wij geloven er in dat als je doet wat je leuk vindt, je meer plezier haalt uit je werk. Daarom zorgen we er bij Tempo-Team voor dat iedereen met plezier naar werk gaat. Elke dag weer! Bekijk hieronder de video om alvast de sfeer te proeven van het werken bij Tempo-Team.

De baan van een accountspecialist

Als accountspecialist bij Tempo-Team ben je verantwoordelijk voor meerdere groepen klanten. Samen met jouw team zorg je ervoor dat alles op het gebied van personeel lekker op rolletjes loopt. De planners in jouw team sjeffen vaak de operatie, maar soms kunnen ze wel wat extra hulp gebruiken. En dan spring je natuurlijk ook gewoon even bij. 

En ben je daar mee klaar? Genoeg te doen! Je bent namelijk ook de sparringspartner van de klant. Hoe verloopt de operatie? Wat kan er beter? Jij weet het antwoord. Of ga je achter het antwoord aan. Een goede dosis aan verantwoordelijkheid dus. Dat geeft een accountspecialist bij Tempo-Team energie! 

Wat doet een recruiter?

Als recruiter bij Tempo-Team ben jij de eerste persoon in het hele proces. Zeg maar de beste vriend die onder de sneltoets valt. Jij neemt meteen op en schakelt door. Onze klanten willen medewerkers en wel nu! Kandidaten aan de haak slaan, dat kun jij. Top!  Het is een uitdagende baan, want de banenmarkt is net zoals een ijswinkel. Kandidaten hebben de keuze uit verschillende smaken. Dus, hoe zorg je er nu voor dat ze jouw smaak kiezen? Door erachter te komen wat kandidaten lekker vinden...

Lees meer

Oké, en hoe voldoen de sollicitanten aan wat de klant zoekt in een nieuwe collega? Mensenkennis, weet je nog? Jij komt daarachter. Zie het als een afvinklijstje. Check, check, check!  Wat voor type persoon heb je voor je, heeft die persoon de nodige werkervaring, waar woont de kandidaat en wat voor salaris wordt gevraagd? Wat drijft deze persoon en, nog belangrijker, past die bij het bedrijf? Via telefonische intakegesprekken haal jij het onderste uit de kan. Telefoonangst is een...

Lees meer

Administratie, tsja dat hoort er ook bij. Geen ge-ja-maar, jij doet dat gewoon. Netjes en overzichtelijk. Top! Ook schrijf en publiceer je vacatures waar je blij van wordt. En soms zet je een originele wervingsactie op touw. Alles om je doelgroep aan te spreken en de juiste kandidaten te vinden voor de klant.  Die vacatures hiervoor weet jij natuurlijk als geen ander in te vullen. Alles omdat je goed naar de data kijkt. Zo weet jij de doelgroep nu voor je te winnen, maar ook in de toekom...

Lees meer

Altijd blijven groeien

Bij ons haal je het beste uit jezelf. Je eigen ontwikkeling blijven stretchen. Hier helpen we je bij! Waar wil je naartoe groeien? Er zijn altijd genoeg opleidingen te volgen om je kennis te vergroten. Helemaal top, toch?

We kijken ook naar je ambities. Op zowel professioneel als persoonlijk vlak. En omdat we een lekker groot bedrijf zijn, kan je alle kanten op groeien! Van accountspecialist eerst naar senior accountspecialist, en dan naar procesmanager en uiteindelijk projectmanager? Kan gewoon! Jij kiest.

Waar en met wie werkt een accountspecialist?

Waar je werkt bepaal je zelf als accountspecialist. Vrijheid is blijheid! Daar waar je denkt dat je nodig bent, ben je. Je hebt verschillende werkplekken vanwege jouw verantwoordelijkheid bij meerdere klantgroepen en het team dat je leiding geeft. Zo kan je lekker afwisselen. Van de ene naar de andere klant, thuis of misschien wel gezellig op een vestiging van Tempo-Team in de buurt. 

Waar je ook bent, je werkt in ieder geval altijd samen met andere accountspecialisten, planners, support specialisten, het regionale recruitment team die jullie helpt bij de werving, procesmanagers en jouw manager.

Deze skills heb je nodig als accountspecialist

Hop, de commerciële bril gaat op. Je hebt jezelf duidelijke doelen gesteld en met volle focus zorg je ervoor dat je die gaat behalen. Een beetje spanning, daar ga je wel lekker op. Je hebt het jezelf natuurlijk niet te makkelijk gemaakt. En wanneer jouw nieuwe proces een succes is, neemt trots het over. Lekker gecheft! 

Je gaat voor goud

Jij weet precies wat je wilt bereiken. Drie gelukkige partijen. Dat is je doel. Tevreden klanten, gelukkige flexwerkers en het beste voor Tempo-Team. Doelen zetten zit in je, maar het nastreven van die doelen helemaal. En omdat je precies weet wat jouw klanten willen, leveren die behaalde doelen ook nog lekker op. Jouw resultaat gerichte karakter samen met jouw commerciële inzicht zorgen ervoor dat jij altijd voor het hoogst haalbare gaat. Jij gaat voor goud!

Hé hé hé helikopter

Je kan altijd nog piloot worden, want een helicopterview is voor een accountspecialist bij Tempo-Team dagelijkse kost. Even opstijgen, overzicht bewaren, van een afstand naar de dagelijkse operatie bij de klant kijken en precies daar sleutelen waar het nodig is. Je hebt de processen daardoor goed in beeld. Je hebt structuur. Je hebt controle. Dat voelt goed! 

Verandering is vooruitgang

Vernieuwen, innoveren, verbeteren, veranderen. Een accountspecialist bij Tempo-Team houdt ervan. Bij Tempo-Team vinden we een kritische blik op de huidige manier van werken en een flexibele houding ten opzichte van innovatie erg belangrijk. Alleen dan kunnen we elke dag groeien, mee met de markt en trots zijn op waar we staan. En winnen van die vervelende concurrenten natuurlijk. Tempo-Team is taking over the world!

Stress, wat?

Als accountspecialist heb je aardig wat verantwoordelijkheden. Super gaaf natuurlijk, maar er wordt daardoor met regelmaat wel lekker aan je getrokken vanaf verschillende kanten. De klant, je team van planners en flexbegeleiders, de regionale recruiters en jouw manager... ze willen allemaal wat van je. En soms ook tegelijk. Dit betekent geen hartkloppingen voor jou. Relax. Even de helikopter in, opstijgen, overzicht, plan van aanpak en GO. Daar ga je weer. 

De perfecte opleiding

Die is er niet voor deze baan, vinden wij. Zie jij jezelf terug in de skills, of competenties, hierboven? Mooi! Dat is belangrijk om jouw werk als accountspecialist leuk te gaan vinden. Muchos importante! Jouw werkplezier staat bij ons voorop.

Verder vinden wij het ook belangrijk dat jij beschikt over hbo werk- en denkniveau. Dit testen wij met een online test voorafgaand aan je sollicitatiegesprek op locatie.

Check hier meer over ons sollicitatieproces

Dit is voor jou!

Tussen €2500 en €2800 bruto p/m

Tussen €2500 en €2800 bruto p/m

Flexibel budget van 12,347% p/m erbij

Flexibel budget van 12,347% p/m erbij

Bonussen en een top aandelenregeling!

Bonussen en een top aandelenregeling!

Naast werk waar je zin in hebt, krijg je hier natuurlijk meer! Hier lees je hoe het werken bij Tempo-Team is geregeld: de arbeidsvoorwaarden dus. Een mooi woord voor hoe we dingen als opleidingen, vakantiedagen, bonussen, pensioen en meer regelen. Check hieronder wat we jou allemaal bieden: 

 • Tussen de 2500 en 2800 bruto eurootjes als basis. Lekker!
 • Een flexibel budget van 12,347% per maand (8,5% vakantiegeld en 3,847% werkgeversbijdrage). 
  Oftewel €308 - €345 elke maand om te sparen of flexibel te besteden!
 • Een opleidingsaanbod waarin je kunt zwemmen zo groot.
 • Stapelen! Met bonussen en een top aandelenregeling. 
 • Woon-werk vergoeding en vergoeding van openbaar vervoer. 
 • Pak je koffers.  25 vakantiedagen (én max 5 weken bij te kopen). 
 • Mogelijkheid om in het buitenland vrijwilligerswerk te doen of een sabbatical op te nemen. 
 • €750 om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten in de portal.
 • Pensioen wordt uiteraard ook goed geregeld.  

Top