Young

Hoiiiiii en welkom bij... hét interne bedrijfsnetwerk voor collega's van Randstad Groep Nederland. Say what?? Ja, een bedrijvennetwerk dat gevormd wordt door allemaal gezelligheidsdieren van collega's uit de groep (Yacht, BMC, Tempo-Team en Randstad) die samen willen werken aan de toekomst. Klinkt kek he?  En wist je dat de teller inmiddels op 412 leden staat en daar nog iedere dag velen bij komen?

Leuk, maar wat doet YOUNG nou eigenlijk?

​​​​​​​YOUNG is de jongerenvereniging binnen Randstad Groep Nederland. En wij willen daarmee jouw interne netwerk vergroten door collega's aan elkaar te verbinden. Zo leer je op een makkelijke en gezellige manier nog meer collega's kennen, kun je kennis delen en tegelijkertijd jouw netwerk binnen onze organisatie vergroten. En jij? Jij als lid staat daarbij centraal.

Geinig, maar hoe ziet dat er concreet uit?

Op verschillende momenten en locaties worden diverse activiteiten georganiseerd. Want ja als je zoveel plezier hebt in je werk als onze collega's dan heb je gewoon zin om nog meer dingen te ondernemen.  Actuele onderwerpen saai? Nee hoor, op interactieve wijze komen  inhoudelijke zaken aan bod. Zodat elk talent, op verschillende manieren, tot z'n recht komt. Uiteraard geven wij al onze leden een stem en is het mogelijk om als lid van YOUNG jouw eigen events te organiseren of deel te nemen in het landelijke bestuur. En geloof ons, dat wil je!

Ff to the point!

We kunnen het er kort of lang over hebben, maar meld je maar gewoon aan en ga het zelf beleven. Want als lid weet jij als eerste wanneer die geinige activiteiten  die YOUNG organiseert. Kom jij bij ons werken en wil je ook lid worden van YOUNG? Meld je dan aan via Iservice.

Sneak preview

Ja, pre-corona organiseerden wij zo'n 20 evenementen door het hele land. Dat was de goede oude tijd. Benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk de video. Maarrrr... dat neemt niet weg dat we nu stilzitten. Nou ja, we zitten wel veel meer maar organiseren nog van alles digitaal. 

Een netwerk waar influencers jaloers op zijn! 

Want naast dat de aantallen Youngsters die je leert kennen fors zijn, je een netwerk opbouwt waar je zeker Insta famous mee wordt, zijn we ook nog as tight as...f****. Je begrijpt het, hier wil je bij zijn. 

Events

Die events, hoe zien die er normaal gesproken uit? Dus als we goede hoop houden en elkaar (misschien op gepaste afstand) mogen zien? Nou, dan organiseren we dus 20 events per jaar met verschillende invullingen. Voor ieder wat wils, want wij vinden het belangrijk dat iedereen zich betrokken voelt. Of het nou sporty spices, Young Sheldon's en/of bartijgers zijn, we regelen dat jouw interesses aan bod komen. Ieder event draagt bij aan het vergroten van jouw netwerk. En stiekem leer je ook nog eens wat nieuwe flashy skills. Denk maar aan golf+tennis (mega hip nu dgedurende COVID, just saying:-), wijnproeverijen, pubquizes, beachfestivals, skitrips en collegetours. 

Waarom doen we dit?

Als in, we hebben dit ooit bedacht met een reden. Dat klopt. Want als wij het interne netwerk versterken dan draagt dat positief bij aan...

  • de interne betrokkenheid
  • de interne samenwerking
  • het werkplezier en de ontwikkeling van medewerkers
  • de binding van medewerkers aan onze top-organisatie

onze trots en daarmee ook de aantrekkingskracht van onze organisatie als werkgever. 
Want zeg nou zelf, van leuk werk wordt iedereen blij en dat snappen we en willen we ook. Maar stiekem zijn we ook best competitief en willen we ook graag laten zien wie we zijn en wat we kunnen. En daarom hebben we actief de samenwerking gezocht met de young verenigingen van andere organisaties. Daarom zijn wij ook aangesloten bij ICA oftewel Intercompany Association. 

ICA wat?

ICA is al bijna 30 jaar lang dé overkoepelende vereniging voor bedrijfsjongerenverenigingen van 50 top werkgevers in Nederland. ICA organiseert events die jij als Youngster gratis (jaaaa je leest het goed) kan bezoeken. Deze evenementen lopen uiteen van kennissessies over actualiteiten en persoonlijke ontwikkeling tot gezellige borrels met concullega's en/of collega's op verschillende locaties in het land.

Een groot deel van de ICA-activiteiten wordt georganiseerd door de Activiteiten Commissie van ICA. Daarnaast organiseren de aangesloten jongerenverenigingen samen activiteiten of stellen hun eigen activiteiten open aan het ICA-netwerk. Meld je nu aan op deze website en meld je aan voor de activiteiten van ICA of de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte wordt gehouden van hun evenementen. 

Enthousiast? Leuk! Bekijk hieronder nog wat sfeer foto's en kom met ons in contact. 

Top