Sales & Accountmanagement

Bekijk 77 vacatures

Willen knallen, scoren. Bam! Maar ook oprechte interesse hebben in anderen. Dat is wat de sales collega’s gemeen hebben binnen Randstad Groep Nederland. Elke dag wordt je weer uitgedaagd om (potentiële) klanten te overtuigen van het succes van jouw geweldige pitch! De beste mensen dragen bij aan het succes van onze klanten. En aan het succes van ons bedrijf. Je kunt ons zien als de vooruitgeschoven post. De spits die elke wedstrijd die hattrick wil scoren. Die net effe een tandje harder gaat lopen bij ‘nee’. Binnen sales en accountmanagement werken professionals die de beste willen zijn, de lat hoog leggen en zichzelf continu willen blijven ontwikkelen. Wat voor jou?

Kennen, dienen en vertrouwen

Onze Randstad Groep Nederland kernwaarden passen heel goed bij afdeling sales- en accountmanagement. Vertrouwen win je, door je oprecht te verdiepen in je klant. Hem of haar te leren kennen. En daadwerkelijk te leveren wat nodig is. Als koploper in de wereld van werk bieden wij een inspirerende en motiverende werkomgeving waarin je samen met enthousiaste en betrokken collega’s altijd toewerkt naar het beste resultaat: die 8+ beleving!

Samen behalen we het resultaat

Het lijkt misschien makkelijk: vraag en aanbod bij elkaar brengen en hiermee verdienen. Ja toch?! Maar de arbeidsmarkt is altijd in beweging. Klanten hebben vragen over afschaling, snelle opschalingen met meer dan 200 uitzendkrachten, tot strategische personeelsvraagstukken voor de toekomst. Sales bij Randstad Groep Nederland doe je dan ook niet alleen. Afdelingen als marketing, business services en finance helpen mee aan de verkoop van onze dienstverlening. Welke mensen kan ik het beste aannemen voor de toekomst? Hoe krijg ik grip op mijn ziekteverzuim? Hoe kan ik snel opschalen met nieuwe collega’s tijdens Black Friday? Allemaal vragen die onze afdeling sales- en accountmanagement oppakken voor onze klanten. Die vlotte babbel is lekker, maar teamwork is key!

Wat doet een key-accountmanager eigenlijk?

In hart en ziel een klanten mens. Dat is wat een key-accountmanager binnen Randstad Groep Nederland is. Een klant doet niet alleen zaken met Randstad Groep Nederland, maar juist met jou! Als key-accountmanager ken je jouw klanten van haver tot gort. Je weet wat hun behoefte is op HR-gebied en hebt al goed nagedacht over oplossingen. Vervolgens is het een kwestie van het stellen van de juiste diagnose, het verbinden van de benodigde expertises en een oplossing bieden waarmee de klant echt geholpen en tevreden is. Met als ultieme doel (de business van) onze klanten te laten groeien en als Randstad Groep Nederland waarde toe te voegen. En daarmee gelijktijdig onze omzet en marge. Mooie job hoor!

Lees meer

Carrièremogelijkheden

4.500 collega's in Nederland

Leiderschapsprogramma's

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Top