Mensen helpen en blij maken. Uiteindelijk is dat wat wij dagelijks doen bij HR. Zien dat iemand dat ene geweldige talent heeft en hem of haar helpen dat talent verder te ontwikkelen. Maar ook oog hebben voor gelijke kansen voor iedereen binnen Randstad Groep Nederland. Daar gaat ons rode hart echt sneller van kloppen! ❤ Met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, betekenisvol werk, verantwoorde ‘tech & touch’ technologie en goede employer brands zorgen wij dat mensen graag bij ons komen werken óf bij de club blijven werken. Jaja, we doen er alles aan om het werkplezier bij onze collega’s elke dag weer te vergroten! Hoe wij onszelf zien? Nou, noem ons gerust de cultuurbewakers van ons bedrijf.

Wij willen weten wat er speelt

Het is misschien een open deur, maar binnen HR realiseren wij ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van onze (toekomstige) collega’s. Werk stimuleert en ontwikkelt. Wat ons allemaal weer werkplezier geeft.🔥 Tegelijkertijd vormen onze collega’s de belangrijkste waarde binnen ons bedrijf. Daarom zetten wij bij HR onze talenten altijd centraal. Hoe we dat doen? Nou, door continu op zoek te gaan naar wensen en behoeftes van onze collega’s en daar op aan te sluiten. Data & HR zijn bij ons dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden.

HR: een wereld aan vakmensen

Elke dag werken we met ruim 140 mensen om het beste uit onze mensen te kunnen halen. Dat doen wij vanuit meerdere disciplines, zoals talent acquisition, learning & development, people analytics en verzuimmanagement (health@work). We werken agile, waardoor we multidisciplinair werken aan complexe verbetertrajecten. Super leerzaam! Dan doen we niet alleen voor de ruim 3000 medewerkers die we hebben binnen Randstad Groep Nederland. We doen dit ook voor de ruim 500 nieuwe talenten die jaarlijks bij ons komen werken.

Lees meer

Carrièremogelijkheden

Leiderschapsprogramma's

Agile werken

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Top