Wie wij zijn

We brengen gemiddeld 3.750 dagen van ons leven werkend door. Dat zijn ruim tien, aaneengesloten, jaren. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je er iets leuks van maakt! Tempo-Team helpt je daarbij. Wij geloven er namelijk in dat als je doet wat je leuk vindt, je meer plezier haalt uit je werk. Dit geldt voor onze klanten en kandidaten, maar net zo goed voor onze medewerkers! We zijn een no-nonsense merk en horen van onze klanten en kandidaten dat we enthousiaste, nuchtere en positieve mensen zijn. En daar herkennen we ons in.

Snel naar: 

Julia over haar werk

Bejan over ontwikkeling

Djuri over werkplezier

Onze cultuur: werk & plezier = werkplezier

Bij een leuk leven hoort ook leuk werk. Toch? Daarom zorgen we er bij Tempo-Team voor dat iedereen met plezier naar werk gaat. Elke dag weer. Yes! 

Dat lukt met de juiste sfeer. De juiste cultuur. Een plek waar iedereen gewoon zichzelf kan, wil en durft te zijn. Waar je kan ontdekken, experimenteren en ontwikkelen. En altijd kan terugvallen op anderen als je even niet weet. Want samen groeien we! We werken vanuit ons hart, maar met verstand. We houden van aanpakken, doorpakken en flink uitpakken.

Onze collega’s zijn er supertrots op om bij Tempo-Team te werken. Waarom? Omdat iedereen ambitieus is en we er elke dag met elkaar er weer een feestje van maken. We gaan voor mensen die enthousiast, ondernemend en nieuwsgierig zijn. 

We houden ervan om initiatief te nemen en zijn niet bang een kritische vraag te stellen, als dat nodig is. Tempo-Team maken we samen. Aan ons succes draagt iedereen bij. Al meer dan 50 jaar is onze dienstverlening het middel en zijn onze mensen de sleutel tot het succes.

Hoe?

Werk dat bij je past, geeft plezier. En dat is fijn. Want wie plezier heeft in het leven, is gelukkiger. En dat is een simpele optelsom voor ons.

Doelen behalen. Zelf bepalen hoe en waar je je werk precies uitvoert. Het verschil maken vanuit je talent. Vooruitgaan. Wij zien dat onze medewerkers hier werkgeluk uithalen. Daarom investeren we hierin.

Doordat we bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden bieden die mensen zelf kunnen vormgeven. Koop extra vakantiedagen bij, schaf een nieuwe telefoon aan, doe een dag betaald vrijwilligerswerk of volg een interessante cursus aan ons eigen opleidingsinstituut: er is veel mogelijk. 

Great Conversations

Praten en luisteren. We houden ervan! Waarom? Omdat een goed gesprek je inzicht geeft, je oplucht, je gehoord laat voelen, je laat lachen.. We gaan vaak het gesprek aan om te bespreken hoe het gaat, op werk én thuis. Want persoonlijke en zakelijke groei gaat samen. 

We praten over je resultaten en je gedrag. En dat het hele jaar door. Gewoon met een bakkie koffie, zonder officiële formulieren en cijfers. Zo komen we meer van elkaar te weten en halen we het beste in elkaar naar boven. Yes! 

De missie & visie van Tempo Team

Onze missie en visie
Wij helpen plezier in werk vergroten. Zo simpel is het. En tegelijkertijd ook zo lastig. Want er is natuurlijk meer in het leven dan werk alleen. Vrienden, familie, vakanties, weekend, feest. En werk. 😉

We zien het dan ook als onze uitdaging om iedere werkdag ietsje leuker te maken. Waar je nieuwe mensen ontmoet, iets nieuws leert, meer over je vak en over jezelf ontdekt. Want dat is werk voor ons. Daar doen we elke dag een stapje extra voor. Dat vertaalt zich door in onze missie, dat waar we voor staan:

Tempo-Team prikkelt. Wij verhogen plezier en resultaat door werk dat past. Wij hebben het lef en de expertise je daarbij uit te dagen. Uit oprechte interesse. Wij kunnen dit omdat we dichtbij staan en altijd die stap méér doen.

Hoe wij kijken naar de wereld van werk?
Vooral met de instelling overal kansen en oplossingen te zien. En niet voor onszelf, maar voor jou. Want alles wat we weten en iedereen die we kennen zetten we in om jou verder te helpen. Met tips, trainingen, talenten of een baan.

Onze visie
Hoe de wereld om ons heen ook verandert, passend werk zal altijd verbonden zijn met plezier in ons leven.

Dichtbij zijn, persoonlijke aandacht en het vermogen om mee te bewegen is belangrijk in het bij elkaar brengen van de behoeften van mens en organisatie.

Dat we met 50 jaar ervaring en honderden arbeidsmarkt-experts heel veel kennis in huis hebben, daar zullen we je niet mee vermoeien. We cheffen het gewoon voor je. Daar heb je meer aan.

Waar wij in geloven

  1. Je werk is nuttig én belangrijk. Het doen van betekenisvol werk draagt namelijk bij aan je geluk. 
  2. Haal het beste uit jezelf: daar ga je voor. Experimenteren, leren en inspelen op veranderingen is leuk. Zo bereiken we het beste resultaat. Hoppa!
  3. Nog gefeliciteerd trouwens! Bij Tempo-Team kennen we elkaar en zijn we van elkaar op de hoogte. Die persoonlijke benadering is fijn: voor jezelf én de klant.
  4. Open en eerlijk, dan ben jij ook. Zeg gewoon waar het op staat: complimenten én wanneer iets beter kan. Zo geven we elkaar goede feedback.
  5. Je telt net als iedereen evenveel mee. We zijn een team! Je bent dus net zo belangrijk als je buurman of je collega 100 kilometer verderop.
  6. Ontspannen en inspannen zijn als hagelslag en boter: ze horen bij elkaar. Mentaal én fysiek. Je zorgt dat je op beide vlakken lekker in je vel zit of je werkt er aan.
  7. Je gaat er 100% voor. Is het niet meer bij ons, dan ergens anders. Je gaat in ieder geval altijd beter weg, dan je bent gekomen. Mooi, toch?

Doe werk dat je leuk vindt, daar wordt iedereen blij van!

Bekijk de laatste vacatures

Top