Als IT professional werk je niet alleen voor Tempo-Team, maar heel Randstad Groep Nederland. Dat betekent voor drie bedrijven aan innoverende oplossingen bouwen, die het verschil maken voor onze klanten, talenten én eigen medewerkers. 

Waar zouden we zijn zonder IT? Onze recruiters waarschijnlijk bedolven onder stapels papieren cv's, tenminste, als je ons nog kan vinden zonder website! Dat we niet zonder kunnen, dát had je ook al bedacht. Maar wat doet zo'n IT afdeling nog meer?

Wat dacht je van een planningsapplicatie, waardoor er elke week miljoenen uren aan werk ingepland kunnen worden? Zodat de bagage medewerkers ook op het vliegveld uitkomen, en de couriers bij de pizza's. Maar ook een security team dat ervoor zorgt dat we niet zo makkelijk te hacken zijn als Hollywood het laat lijken. En dat doen ze niet alleen voor Nederland, maar voor heel Noord-West Europa. 

Als je ons Data Science team vraagt, duurt het nog even voordat de robots ons het leven zwaar gaan maken. Voorlopig vullen we ons werk vooral aan met nét iets makkelijker de juiste vacature aan de juiste talenten te kunnen koppelen. Daarvoor ontwikkelen ze algorithmes en nieuwe methodes van natural language processing die ze deels internationaal presenteren.

autonomie en ontwikkeling

Al die innovatie willen we niet in de weg zitten. Dus werken we agile, en richten ons daarnaast vooral in op hoe jij het beste werkt. Vooral thuis? Prima, een dag in de week zien we je graag, daarbuiten ben je flexibel. Liever op kantoor? Dan zijn er altijd collega's te vinden die het gezellig maken, maar ook genoeg stille hoekjes (en hokjes) om je even terug te trekken.

We stimuleren lef en ondernemerschap en leren van onze experimenten. Daarom kennen we research days, waarin je tijd krijgt de ideeën te onderzoeken die misschien nét dat beetje meer lef nodig hebben. En denken managers met je mee over hoe je jou sterke kanten het beste kan inzetten of ontwikkelen, binnen óf buiten je rol. 

Ook zijn er regelmatig labdays, hackathons, creatieve sessies en teamuitjes. Met meer dan 15 nationaliteiten binnen de IT afdeling zijn er genoeg collega’s waar je van kunt leren én plezier mee kunt hebben!

Lees meer

Agile werken

350+ IT collega's

Regelmatige research days

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Top