Bij finance & control bouwen we dagelijks aan de toekomst van ons bedrijf. Samen met het management en directie kijk jij elke dag weer vooruit. Niet alleen naar de financiële resultaten die behaald worden. Finance & control helpt met het concreet maken en financieel onderbouwen van onze plannen en verandertrajecten. We kijken hier dus veel verder dan alleen het geld dat binnenkomt. We adviseren en ondersteunen met het maken van een stevige business case. Hier kijken we naar hoe we ons geld het beste kunnen uitgeven om een maximaal rendement te behalen. Een beetje zoals je dat thuis ook doet. Maar dan waarschijnlijk met een flink grotere pot geld.

Werken aan the future of finance

We hoeven je niet te vertellen dat de wereld snel verandert. De arbeidsmarkt daarmee ook. Als finance & control ergens altijd in beweging is, dan is het de wereld van HR. Als Randstad Groep Nederland hebben wij altijd te maken met nieuwe arbeidswetgeving, kostprijsstructuren, politieke besluitvorming en economische ontwikkelingen. Natuurlijk moet je wild worden van cijfers. Je moet ook de wereld eromheen helemaal te gek vinden. En tuurlijk, we zijn beursgenoteerd en de grootste HR dienstverlener van onze planeet. Voldoende uitdaging dus!

We werken elke dag aan het financieel gezond houden van ons bedrijf. Dat doen we met meer dan 45 gedreven en enthousiaste specialisten: data-analisten, accounting experts, audit professionals, CFO’s en financial control partners. En hoop expertise bij elkaar, waar iedereen invloed heeft op het toekomstbestendig zijn en worden.

Groeien en ontwikkelingen

Of je nu een young financial professional bent, of juist een doorgewinterde senior finance partner. Binnen Randstad Groep Nederland zijn ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Joehoe! Daar kom jij toch elke keer weer je bed voor uit. Maar, we hebben meer! Binnen finance kennen we aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden. Banen variëren van junior tot principal, waarbij je door kunt groeien naar leidinggevende rollen binnen verschillende afdelingen. Nog een te gek feitje: 80% van onze CFO’s komt uit eigen kweek. Wist je niet he?!

Lees meer

Hybride werken

Labdays

45 collega's

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Top