Stages

Kennismaken met het werkende leven bij Tempo-Team? Doe je goed 💪!

Stage lopen bij Tempo-Team

Vanuit de schoolbanken een tijdje het werkende leven in? Slim! Kom lekker bij ons stage lopen. Er ligt vanaf dag één meteen een inwerkprogramma voor je klaar. Zo ben je heel snel onderdeel van ons team en leer je het meest. Bij ons tel je namelijk gewoon mee als volwaardig collega. 

Het beste uit jezelf halen, daar gaan we voor bij Tempo-Team. Een stage bij ons betekent een plek waar je kan ontdekken, fouten mag maken, experimenteren en ontwikkelen. En waar je altijd kan terugvallen op anderen als je even niet weet. Zo gaan we vooruit en geven we richting aan je startende carrière. Dat klinkt lekker, toch?

Randstad Groep Nederland
Voordat we beginnen: het is goed om te weten dat Tempo-Team onderdeel is van Randstad Groep Nederland. Onder deze groep vallen ook onze zusterbedrijven Randstad en Yacht. Alle zusterbedrijven hebben hetzelfde hoofdkantoor, maar de merken hebben wel hun eigen vestigingen en kantoren door het land. 

Bekijk hieronder hoe het is om stage te lopen bij Tempo-Team: 

Onze stagemogelijkheden

Meewerkstages

Deze stage is speciaal voor 3e- en 4e-jaarsstudenten. Tijdens deze stage kom je erachter of werken bij Tempo-Team iets voor je is. Hoe deze stage eruitziet? Je krijgt een plekje op een kantoor in een team en voert de taken uit die bij dat team horen. Gewoon écht werken dus. 

Moet je daarnaast ook onderzoek doen? Geen probleem! Ook daar is ruimte voor.  Bij elke meewerkstage krijg je van ons een mentor. Die begeleidt je en heeft een luisterend oor voor al je vragen. Zo weet je na deze stage beter wat je wilt en kan je na je studie zelfverzekerd het werkende leven inrollen. Hoppa!

Afstudeerstage / Scriptie

Bijna klaar met studeren? Yes! Voor die laatste fase van je studie zijn wij er om je te helpen.  Of het nu gaat om een afstudeerstage of het schrijven van een scriptie, het kan allebei! Wil je afstuderen bij één van onze kantoren of bij ons op het hoofdkantoor in Diemen? Jij kiest. Zo leer je precies wat je wilt leren (en nog veel meer natuurlijk).

Om het afstuderen wat leuker te maken, krijg je van ons een eigen werkplek en een laptop. En ben je na je stage officieel afgestudeerd? Dan is er de mogelijkheid om lekker bij ons te blijven werken. Zien we je snel? 

Top