Werken als planner

Bij Tempo-Team staat werken als planner gelijk aan werkplezier!

Agenda’s, roosters, planningen: je gaat er lekker op. Als planner zorg je ervoor dat er altijd genoeg mensen op de werkvloer staan bij de klant. Je plant het personeel in op diensten. Een personeelsplanner dus ook wel. Topdrukte in aantocht? Aan de bak jij!

Lees hier over het mooie bestaan van een planner bij Tempo-Team. Ga snel naar: 

Snelle jelle! Sta je al te trappelen om de vacatures te bekijken? Klik hier!

Planner vacatures

Werken bij Tempo-Team

Wij geloven er in dat als je doet wat je leuk vindt, je meer plezier haalt uit je werk. Daarom zorgen we er bij Tempo-Team voor dat iedereen met plezier naar werk gaat. Elke dag weer! Bekijk hieronder de video om alvast de sfeer te proeven van het werken bij Tempo-Team.

De baan van een planner

De juiste mensen op de juiste plek. Daar ga je voor! Op elk moment van de dag. Jij bent de king of queen der planningen. Je beheert als planner een pool van flexwerkers die aan de slag gaan bij de klant. En omdat je ook nog eens op kantoor bij de klant zit, weet je precies wat er speelt. Daarom heb jij de bezetting altijd lekker op orde en loopt alles op rolletjes.

Je spreekt dagelijks flexwerkers, de klant, recruiters, flexbegeleiders en accountspecialisten. Die contacten weet je goed te onderhouden om jouw doel te behalen: een  kloppende planning. En is een flexwerker plotseling ziek? Geen probleem. Als planner ben je voorbereid. Plan B gaat van start.

Wat doet een accountspecialist?

Ja, je bent een baas. Dat sowieso natuurlijk. Maar je bent ook eindbaas, namelijk eindverantwoordelijke voor de personeelsplanning bij de klanten. De personeelsplanning, maar eigenlijk ook de hele HR Cyclus. Denk bijvoorbeeld aan de uitbetalingen, maar ook de ontwikkelingsgesprekken met de flexkrachten. Gelukkig heb je een team van planners en flexbegeleiders die zich hier dagelijks hard voor maken. Goed leiderschap is dus erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het goed gebeurd. Want uiteindelij...

Lees meer

Wat ook gaaf is, is dat je als accountspecialist een belangrijke sparringspartner bent voor de klant. Jij denkt vanuit jouw accountmanagement rol continue aan het neerzetten van de beste operationele dienstverlening en samenwerking. Túúrlijk, de klant bepaalt de koers, maar wel met behulp van jouw kennis en expertise. Jij weet waar er te optimaliseren valt in het proces. Jij weet alles over eventuele nieuwe trends. Jij weet welke flexkracht je het beste waar kunt inzetten. En met d...

Lees meer

Pak je marshmallows maar want dicht op het vuur zit je zeker! En dat is nu precies waarom je als accountspecialist bij Tempo-Team echt de rechterhand bent van jouw manager. Je signaleert, adviseert en voedt jouw manager, zodat hij of zij met jouw input weer op hoger directie niveau het gesprek aan kan gaan over de dienstverlening bij jouw klantgroepen. Tempo-Team kan vast nog meer voor hen betekenen!

Altijd blijven groeien

We gaan hier niet voor half werk. Daarom helpen we je om het beste uit jezelf te halen en jouw  ontwikkeling lekker te stretchen! Waar wil je naartoe? Wat wil je leren? Er zijn genoeg opleidingen te volgen om je kennis te vergroten. Zo blijft werken leuk!

En we kijken ook naar je ambities. Op professioneel en persoonlijk niveau. En omdat we zo’n mooi groot bedrijf zijn kan je alle kanten op groeien! Van planner eerst naar senior planner en dan naar intercedent, accountspecialist en uiteindelijk procesmanager? Kan gewoon! Jij kiest.

Lees hier meer over talentontwikkeling bij Tempo-Team

Waar en met wie werkt een planner?

Als planner werk je, samen met jouw team, vaak of bij de klant in huis of op een vestiging van Tempo-Team. Misschien wel allebei. Sowieso heb je, naast de werkplek bij de klant, ook een thuishonk van Tempo-Team in de buurt waar je altijd welkom bent! Soms moet je kunnen ventileren buiten de klantomgeving, dat snappen wij ook. Dat kan veilig op je Tempo-Team thuishaven. Daar waar er ook tijd is voor een serieuze vergadering of een gezellige team dag met veel lol. Dat vinden we nét zo belangrijk. 

Op de vestiging of in huis bij de klant werk je als planner ook samen met recruiters, accountspecialisten en natuurlijk jouw manager. 

Deze skills heb je nodig als planner

De klant heeft een extra dienst morgen. Kortdag, maar dat ga je regelen. Tringggg... Jelmer meldt zich ook nog ziek. Hè jammer, beterschap! Oke, mouwen opstropen en chef puzzel is 'AAN'. Even Irma bellen, die wilde eigenlijk meer werken. Én Ruud wil vast ook wel. Check, beiden zijn nog beschikbaar. Hoppa. Gaten gevuld. Om zulke situaties te sjeffen, beschikken onze planners over de volgende skills:

Koning(in) plannen en organiseren

Wanneer je functietitel 'planner' zegt, is het wel lekker wanneer je er ook goed in bent natuurlijk. Plannen, organiseren, regelen. Dat is wat je de hele dag doet. En je vindt het lekker wanneer het allemaal ook nog eens precies lukt!

Communicatie is alles

Als planner is een keel smerend strepsiltje of thee met honing geen overbodige luxe. Je bent nogal veel aan het communiceren namelijk. Telefonisch, maar ook real life. Met je flexwerkers, met mogelijk toekomstige flexwerkers, met de klant, met je collega’s. Mega belangrijk daarom dat jij goed kunt luisteren en je communicatie gemakkelijk af kunt stemmen op verschillende doelgroepen. Eitje voor jou!

Zo flexibel als een tuinslang

“We gaan naar links. We gaan naar rechts”. Het carnavalslied is je lijflied. Want het leven van een planner is lekker dynamisch. De situatie verandert elke dag, misschien wel twee keer op een dag. Daar moet je wel tegen kunnen. Even schakelen, een stapje naar links (of naar rechts) en door!

Oplossingen tovenaar

Beren zitten in het bos, niet op de weg. Jij ziet ze in ieder geval niet op de weg. Nooit eigenlijk. Dat is mooi, want als planner bij Tempo-Team ben je dagelijks oplossingen aan het bedenken en zoeken. Alleen dan krijg je die puzzel steeds weer compleet!

Stress, wat?

Situaties veranderen, maar diensten moeten nog steeds vervuld worden. Ook maak je afspraken met de klant en de flexwerkers. Dat levert nog wel eens wat (tijds)druk op. Maar stress? Dat ken jij niet. Je gaat er wel lekker op. Met wat druk bedenk jij juist de beste oplossingen!

De perfecte opleiding

Die is er niet! Wat we vooral belangrijk vinden is dat je jezelf terugziet in de bovengenoemde skills en competenties. Anders zal je echt minder plezier hebben in de baan. En wij vinden dat juist zo belangrijk. Dat je werk doet wat je leuk vindt. Werkplezier staat voorop.

Verder vinden wij het ook belangrijk dat jij beschikt over hbo werk- en denkniveau. Dit testen wij met een online test voorafgaand aan je sollicitatiegesprek op locatie. 

Lees hier meer over ons sollicitatieproces. 

Dit is voor jou!

Tussen €2500 en €2800 bruto p/m

Tussen €2500 en €2800 bruto p/m

Flexibel budget van 12,347% p/m erbij

Flexibel budget van 12,347% p/m erbij

Bonussen en een top aandelenregeling!

Bonussen en een top aandelenregeling!

Naast werk waar je zin in hebt, krijg je hier natuurlijk meer! Hier lees je hoe het werken bij Tempo-Team is geregeld: de arbeidsvoorwaarden dus. Een mooi woord voor hoe we dingen als opleidingen, vakantiedagen, bonussen, pensioen en meer regelen. Check hieronder wat we jou allemaal bieden: 

 • Tussen de 2500 en 2800 bruto eurootjes als basis. Lekker!
 • Een flexibel budget van 12,347% per maand (8,5% vakantiegeld en 3,847% werkgeversbijdrage). 
  Oftewel €308 - €345 elke maand om te sparen of flexibel te besteden!
 • Een opleidingsaanbod waarin je kunt zwemmen zo groot.
 • Stapelen! Met bonussen en een top aandelenregeling. 
 • Woon-werk vergoeding en vergoeding van openbaar vervoer. 
 • Pak je koffers.  25 vakantiedagen (én max 5 weken bij te kopen). 
 • Mogelijkheid om in het buitenland vrijwilligerswerk te doen of een sabbatical op te nemen. 
 • €750 om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten in de portal.
 • Pensioen wordt uiteraard ook goed geregeld.  

Top