Onboarding: klaar voor een vliegende start? Instappen maar!

Jaaa, je start bij Tempo-Team! Superleuk! Gefeliciteerd met je nieuwe baan en welkom bij ons mooie bedrijf! Geen zorgen, we gooien je echt niet zomaar in het diepe. Speciaal voor iedereen die bij ons begint hebben we een mooi onboarding programma. Gewoon om je lekker op weg te helpen! Dit programma bestaat uit twee onderdelen: onboarding on the job en ons StartUp programma. Benieuwd wat je allemaal gaat doen? Snappen we! Lees snel verder!

Onboarding on the job

De eerste vier werken staan in het teken van onboarding on the job. De benaming zegt het eigenlijk al, in deze vier weken leer je alles over jouw nieuwe functie, werkomgeving en collega’s. Zo kun je gelijk aan de slag, fijn toch?

Vanaf je eerste werkdag word je gekoppeld aan een directe collega. Dit is jouw buddy, vraagbaak, rots in de branding, (tijdelijke) werkbestie. Geef het een naam <3. Bij deze collega kun je terecht met al je vragen en is jouw vertrouwenspersoon.

Uiteraard heb je ook een manager. Je manager vertelt je alles over onze organisatie en helpt je bij jouw ontwikkeling. Maandelijks staat er een Great Conversation op het programma. Dit gesprek staat volledig in het teken van jou en jouw ambities. Wil jij over 15 jaar CEO van Tempo-Team zijn? Dan gaan jullie daar een plan voor maken!

Lekker van start! 

Ga je starten bij Tempo-Team? Dan hebben we een mooi programma voor je klaarliggen! De start up. Met allemaal nieuwe collega's trek je de Veluwe in en word je in een inspirerend hotel klaargestoomd om te starten.  Je leert nieuwe collega's kennen, onze kernwaarden dromen, wet- en regelgeving toepassen en alles wat je nodig hebt om goed jouw werk te kunnen doen. Bekijk snel de video om alvast de sfeer te proeven!

StartUp programma

Yessss, als het goed is heb je een goed beeld van je werkzaamheden, collega’s en werkplek. Tijd om te beginnen aan ons StartUp programma! Wist je dat Tempo-Team onderdeel is van een grotere organisatie? Tempo-Team, Randstad en Yacht zijn allemaal onderdeel van Randstad Groep Nederland. Tijdens de StartUp leer je ook onze andere merken, collega’s en hun strategieën kennen. Met de StartUp investeren we in elkaar en bouwen we aan een stevige fundering zodat jij je snel thuis voelt! Aan het eind van dit programma:

  • Weet je precies hoe je regie houdt op je eigen baan
  • Weet je precies wat jouw unieke talenten zijn
  • Voel je je verbonden met je collega’s, onze directie en het merk Tempo-Team
  • Ken je de strategie van Tempo-Team op je duimpje

Zet je schrap voor een superleuk programma dat is opgebouwd uit 7 dagen verdeeld over een periode van 6 maanden! Benieuwd wat jij en je nieuwe collega’s allemaal voor leuks gaan doen? We nemen je kort mee in ons StartUp programma!

Dag 1: Welkom bij Randstad Groep Nederland!

Let’s get it started! We beginnen de StartUp in ons unieke experience center op het hoofdkantoor in Diemen. Wat deze ruimte zo uniek maakt? Dat mag je samen met je nieuwe collega’s van Tempo-Team, Randstad, Yacht en Staf zelf ervaren. In de middag vertelt de directie van Tempo-Team je meer over de strategie van ons merk en neemt een collega van Marketing & Communicatie je mee in onze Needscope positionering.

Dag 2 & 3: Ontpop je talent: professionele ontwikkeling

Dag twee en drie staan helemaal in het teken van jouw professionele ontwikkeling. Dat doen we niet op kantoor of in de vestiging, maar op een prachtige locatie ergens midden in het land waar we ook blijven overnachten. Je leert meer over hoe je een gesprek voert, waar je impact kan maken en hoe je je kunt focussen op klanten en talenten. Daarnaast is er volop ruimte voor ontspanning en gezelligheid met je collega’s!

Dag 4 & 5: Ontpop je talent: persoonlijke ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk! Ook hiervoor reizen we af naar deze prachtige locatie. Even helemaal focus op jezelf, het ontdekken van je talenten en je ontwikkeldoelen en uiteraard een hoop gezelligheid!

Dag 6: Customer delight

In alles wat we doen, streven we naar een 8+ beleving bij zowel onze klanten, talenten als onze eigen medewerkers (jij dus!). 8+ horen we je denken? Ja 8+! Wat dat precies inhoudt ga jij deze dag zelf ervaren. Hiervoor gaan we naar de meest magische plek van Nederland, namelijk de Efteling! De Efteling streeft zelfs naar een 9+ ervaring voor al haar bezoekers. Tijdens deze super leuke dag gaan jullie deze 9+-beleving zelf ervaren en doorvertalen naar je eigen werk.

Dag 7: Bruisend naar huis!

Last, but not least! De laatste dag sluiten we af op de plek waar we begonnen zijn: ons hoofdkantoor in Diemen. We kijken terug op het eerste half jaar en kijken daarna vooruit! Je bent nu helemaal ondergedompeld in de wereld van Tempo-Team en helemaal klaar om te knallen! En, we zouden Tempo-Team niet zijn als we deze StartUp niet zouden afsluiten met een hele leuke activiteit!

Wil jij ook bij ons werken? Bekijk snel onze actuele vacatures!

Top