Lekker werken, dat lukt als alles klopt. Voor en achter de schermen. En achter de schermen is Finance er eentje van. Een hele belangrijke zelfs. Want doordat zij zo goed en precies werken, loopt de rest van Tempo-Team lekker op rolletjes.  

Wat doet Finance dan? Nou van alles! Van het adviseren van commercie tot het begeleiden van nieuwe klanten, en van de bedrijfsadministratie tot inkoop. De afdeling zorgt ervoor dat alles foutloos verwerkt wordt. Zodat iedereen de informatie lekker makkelijk en snel terug kan vinden. Cijfers, tabellen, grafieken: laat dat maar aan hen over!

Oog voor de klant
Bij Finance houden we van lekker efficiënt werken. Altijd met oog voor de klant. Daar gaan we elke dag voor met 350 collega’s. Dat is een hoop, hé? Zo is er altijd iemand die je kan helpen. En met zoveel verschillende ideeën en talenten leren we ook veel van elkaar. Zo blijven we successen boeken. Denk je: JA, hier pas ik tussen? Top! We zijn altijd op zoek naar financieel en administratief talent.

Iedereen blij
Van leuk werk wordt iedereen blij. Dat snappen we. En willen we ook. Daarom vinden we het heel belangrijk dat iedereen lekker op z’n plek zit. In een leuke en inspirerende werkomgeving, zodat elk talent tot z’n recht komt. Ontwikkeling staat bij ons stipt op numero 1. En dan zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Enthousiast, ondernemend en nieuwsgierig. Daar houden we van. We vieren onze successen en leren van onze experimenten. Zo blijft elke dag een feestje. Lekker, toch?