Onze cultuur

Management Traineeship

Begin met een goede start van je carrière en solliciteer voor 12 juni op de vacature van management trainee. 

​​​​​​​Op naar de top! Wil je in de toekomst een senior of managementpositie behalen binnen Randstad Groep Nederland (Randstad Nederland, Tempo-Team, YACHT en BMC)? Super, want dat kan! En die toekomst is dichterbij dan je denkt. Met 2,5 jaar ben je er namelijk al. Hoe?! Als Management Trainee doorloop je een uitgebreid programma waarin we investeren in jouw ontwikkeling. Hoppa!
Traineeship Randstad Groep Nederland | Werken bij Tempo-Team

Het traineeship van...

Benieuwd hoe het Management Traineeship van Randstad Groep Nederland er voor jou uitziet? Bekijk hier de video en zie hoe waardevol en leerzaam het traineeship van onze Gustaaf is.

Wat is 2,5 jaar nu van een mensenleven, als je uitgroeit tot een supergoede manager of specialist bij een organisatie als Randstad Groep Nederland. Precies, helemaal niks. En die jaren gaan ook nog eens in één oogwenk voorbij. Haal er dus alles uit. 

Als Management Trainee ontwikkel jij jouw leiderschap, je wordt uitgedaagd oplossingen te vinden voor actuele strategische vraagstukken en je maakt een verschil in de snel veranderende arbeidsmarkt. Dit klinkt heel groots. Is het stiekem ook. 

Want zo ziet jouw toekomst er dan uit: je bent na 2,5 uitgegroeid tot een manager of specialist en na 5 à 7 jaar draag je de eindverantwoordelijkheid binnen een onderdeel van ons bedrijf. Hier word je toch blij van?


Opbouw traineeship


Alle grote leiders zijn ergens begonnen. En voor zo’n fantastische functie moet je wel wat doen. Zo mag je als trainee drie functies in 2,5 jaar tijd aan je cv toevoegen. Lekker toch!
 

Stap 1: start als Intercedent

Je start als Intercedent van Tempo-Team, Randstad of Yacht. In deze functie staat ervaring opdoen centraal, je ontdekt waar je talenten liggen en in welke richting jij je wilt doorontwikkelen. Je hebt te maken met klanten, flexwerkers en je vervult vacatures. De kerntaken dus. Dit lijkt misschien lekker praktisch, maar als je verder kijkt gaat het vooral om het managen van alle processen. Super! Net je eigen bedrijfje. Natuurlijk word je hierin begeleid door je manager en buddy. 

Stap 2: vind een functie die bij je past

Na het afronden van je eerste functie als intercedent komt de vervolgstap. Dit noemen we ook wel maatwerk. Yes! Nu mag je intern solliciteren naar een volgende opdracht bij een afdeling naar keuze. Zo zijn er binnen het traineeship verschillende richtingen mogelijk. Je kunt als operations trainee uitstromen als operationeel manager of commercieel manager (uiteraard met behoud van je vaste contract). 

Daarnaast kunnen de grootste talenten zich doorontwikkelen als specialist in de vakgebieden Finance, Marketing, Market Intelligence of HR. Niemand doorloopt bij ons hetzelfde traject. Tijdens het Management Traineeship ontwikkel jij je op persoonlijk vlak en op jouw manier van leidinggeven. Zo creëren we geen kopieën, maar unieke en waardevolle collega’s. 


Stap 3: ontwikkel je visie en stroom door

Na ongeveer negen maanden stroom je in de Denktank. Klinkt mooi hè? De Denktank vindt één dag in de week plaats en staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Trainees geven elkaar feedback en worden begeleid door onze talent manager en sociaal psycholoog. 

Als interne consultant help je de directie met strategische vraagstukken en je moet hen meekrijgen met jouw ideeën. In deze laatste periode van het traineeship ontwikkel jij jouw visie op de Randstad Groep Nederland en jezelf.


Solliciteren voor Management Traineeship


​​​​​Sollicitatierondes 2022:
De eerste sollicitatieronde en business course van 2022 zijn geweest. Heb je interesse in het management of finance traineeship van Randstad Groep Nederland? Solliciteer dan op de management traineeship vacature voor 12 juni of mail alvast je interesse naar willemijn.schroten@randstadgroep.nl
​​​​​​​
Hier vind je meer informatie over de Business course.