Cultuur tempo-team

Onze cultuur​​​​​​​​​​​​​​

Heb je er zin in? Wij ook! Altijd! 

​​​​​​​Bij een leuk leven hoort ook leuk werk. Toch? Daarom zorgen we er bij Tempo-Team voor dat iedereen met plezier naar werk gaat. Elke dag weer. Yes! 

Dat lukt met de juiste sfeer. De juiste cultuur. Een plek waar iedereen gewoon zichzelf kan, wil en durft te zijn. Waar je kan ontdekken, experimenteren en ontwikkelen. En altijd kan terugvallen op anderen als je even niet weet. Want samen groeien we! We werken vanuit ons hart, maar met verstand. We houden van aanpakken, doorpakken en flink uitpakken. 

Onze collega’s zijn er supertrots op om bij Tempo-Team te werken. Waarom? Omdat iedereen ambitieus is en we er elke dag met elkaar er weer een feestje van maken. We gaan voor mensen die enthousiast, ondernemend en nieuwsgierig zijn. 

We houden ervan om initiatief te nemen en zijn niet bang een kritische vraag te stellen, als dat nodig is. Tempo-Team maken we samen. Aan ons succes draagt iedereen bij. Al meer dan 50 jaar is onze dienstverlening het middel en zijn onze mensen de sleutel tot het succes.
Wij zijn Tempo-Team

Wij zijn Tempo-Team

We brengen gemiddeld 3.750 dagen van ons leven werkend door. Dat zijn ruim tien, aaneengesloten, jaren. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je er iets leuks van maakt! Tempo-Team helpt je daarbij. Wij geloven er namelijk in dat als je doet wat je leuk vindt, je meer plezier haalt uit je werk. Dit geldt voor onze klanten en kandidaten, maar net zo goed voor onze medewerkers! We zijn een no-nonsense merk en horen van onze klanten en kandidaten dat we enthousiaste, nuchtere en positieve mensen zijn. En daar herkennen we ons in.

Werk dat bij je past, geeft plezier. En dat is fijn. Want wie plezier heeft in het leven, is gelukkiger. En dat is een simpele optelsom voor ons.

Doelen behalen. Zelf bepalen hoe en waar je je werk precies uitvoert. Het verschil maken vanuit je talent. Vooruitgaan. Wij zien dat onze medewerkers hier werkgeluk uithalen. Daarom investeren we hierin. 

Doordat we bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden bieden die mensen zelf kunnen vormgeven. Koop extra vakantiedagen bij, schaf een nieuwe telefoon aan, doe een dag betaald vrijwilligerswerk of volg een interessante cursus aan ons eigen opleidingsinstituut: er is veel mogelijk. 


Great conversations


Praten en luisteren. We houden ervan! Waarom? Omdat een goed gesprek je inzicht geeft, je oplucht, je gehoord laat voelen, je laat lachen.. We gaan vaak het gesprek aan om te bespreken hoe het gaat, op werk én thuis. Want persoonlijke en zakelijke groei gaat samen. 

We praten over je resultaten en je gedrag. En dat het hele jaar door. Gewoon met een bakkie koffie, zonder officiële formulieren en cijfers. Zo komen we meer van elkaar te weten en halen we het beste in elkaar naar boven. Yes! 


Onze cultuur