Stages

Stages

Kennismaken met het werkende leven bij Tempo-Team? Doe je goed 💪!

Vanuit de schoolbanken een tijdje het werkende leven in? Slim! Kom lekker bij ons stage lopen. Er ligt vanaf dag één meteen een inwerkprogramma voor je klaar. Zo ben je heel snel onderdeel van ons team en leer je het meest. Bij ons tel je namelijk gewoon mee als volwaardig collega. 

Het beste uit jezelf halen, daar gaan we voor bij Tempo-Team. Een stage bij ons betekent een plek waar je kan ontdekken, fouten mag maken, experimenteren en ontwikkelen. En waar je altijd kan terugvallen op anderen als je even niet weet. Zo gaan we vooruit en geven we richting aan je startende carrière. Dat klinkt lekker, toch? 

Meewerkstages

Deze stage is speciaal voor 3e- en 4e-jaarsstudenten. Tijdens deze stage kom je erachter of werken bij Tempo-Team iets voor je is. Hoe deze stage eruitziet? Je krijgt een plekje op een kantoor in een team en voert de taken uit die bij dat team horen. Gewoon écht werken dus. 

Voorbeeld: 
Je draait mee als bijvoorbeeld intercedent of recruiter waardoor je leert hoe je de perfecte match maakt tussen kandidaten en bedrijven. Bij elke meewerkstage krijg je van ons een mentor. Die begeleidt je en heeft een luisterend oor voor al je vragen. Zo weet je na deze stage beter wat je wilt en kan je na je studie zelfverzekerd het werkende leven inrollen. Hoppa!

Scriptie / Afstudeerstage

Bijna klaar met studeren? Yes! Voor die laatste fase van je studie zijn wij er om je te helpen.  Of het nu gaat om een afstudeerstage of het schrijven van een scriptie, het kan allebei! Wil je afstuderen bij één van onze kantoren of bij ons op het hoofdkantoor in Diemen? Jij kiest. Zo leer je precies wat je wilt leren (en nog veel meer natuurlijk). 

Om het afstuderen wat leuker te maken, krijg je van ons een eigen werkplek en een laptop. En professionele begeleiding natuurlijk. Je krijgt de kans om je op een concreet afstudeerproject of onderzoek te focussen. De stage sluit je af met een onderzoeksrapport of scriptie. En ben je dan officieel afgestudeerd? Dan is er de mogelijkheid om lekker bij ons te blijven werken. Zien we je snel? 

Traineeships

Tempo-Team biedt al jaren een van de meest aantrekkelijke traineeships aan van Nederland. Tempo-Team valt onder het bedrijf Randstad Groep Nederland. En daarom zijn er ruime kansen voor de traineeships (voor management en finance) voor jou! Lees er snel meer over. 
​​​​​​​

Business course

Tijdens de jaarlijkse business course, kun je alvast kennismaken met ons bedrijf. Zo weet jij wat je te wachten staat in het traineeship, welke collega's hier werken en wat de mogelijkheden en sfeer binnen ons bedrijf is. En die is goed, kunnen we je verzekeren! Lees meer over het tweedaagse georganiseerd programma, want hier wil je bij zijn! 
Luca Poljakovic
 
"Ik kan terugkijken op een ontzettend leuke en leerzame stage bij Randstad Groep Nederland. Niet wetend wat mij te wachten stond viel ik in een warm bad binnen het Talent Acquisition team. Door de onderlinge betrokkenheid van collega's en de fijne koffiemomenten heb ik me direct thuis gevoeld binnen RGN. Tijdens mijn stage heb ik de vrijheid  en het vertrouwen gekregen om zelfstandig te werken en een impact te maken, binnen én buiten RGN. De autonomie die ik heb ervaren gedurende mijn stage ging altijd gepaard met de support van mijn collega's die klaar stonden mij te ondersteunen waar nodig. Allesomvattend een waardevolle stage waar ik beter weg ben gegaan dan ik gekomen ben."
 
img1
Stage vacatures
Nu ben je vast enthousiast geworden hè? Bekijk snel de huidige stage vacatures en reageer vandaag nog! Tot snel.