Stages

Stages

Kennismaken met het werkende leven? Doe je goed 💪

​​​​​​​Vanuit de schoolbanken een tijdje het werkende leven in? Slim! Kom lekker bij ons stage lopen. Er ligt vanaf dag één meteen een inwerkprogramma voor je klaar. Zo ben je heel snel onderdeel van ons team en leer je het meest. Bij ons tel je namelijk gewoon mee als volwaardig collega. 

Het beste uit jezelf halen, daar gaan we voor bij Tempo-Team. Een stage bij ons betekent een plek waar je kan ontdekken, experimenteren en ontwikkelen. En waar je altijd kan terugvallen op anderen als je even niet weet. Zo gaan we vooruit en geven we richting aan je startende carrière. Dat klinkt lekker, toch? 


Bekijk onze stagevacatures

Meewerkstages

Deze stage is speciaal voor 3e- en 4e-jaarsstudenten. Tijdens deze stage kom je erachter of werken bij Tempo-Team iets voor je is. Hoe deze stage eruitziet? Je krijgt een plekje op een vestiging in een team en voert de taken uit die bij dat team horen. Gewoon écht werken dus. 

Voorbeeld: 
Je draait mee als Intercedent waardoor je leert hoe je de perfecte match maakt tussen kandidaten en bedrijven. Bij elke meewerkstage krijg je van ons een mentor. Die begeleidt je en heeft een luisterend oor voor al je vragen. Zo weet je na deze stage beter wat je wilt en kan je na je studie zelfverzekerd het werkende leven inrollen. Hoppa!

Scriptie / afstudeerstages

Bijna klaar met studeren? Yes! Voor die laatste fase van je studie zijn wij er om je te helpen.  Of het nu gaat om een afstudeerstage of het schrijven van een scriptie, het kan allebei! Wil je afstuderen bij één van onze vestigingen of bij onze stafafdelingen op het hoofdkantoor in Diemen? Jij kiest. Zo leer je precies wat je wilt leren (en nog veel meer natuurlijk). 

Om het afstuderen wat leuker te maken, krijg je van ons een eigen werkplek en een laptop. En professionele begeleiding natuurlijk. Je krijgt de kans om je op een concreet afstudeerproject of onderzoek te focussen. De stage sluit je af met een onderzoeksrapport of scriptie. En ben je dan officieel afgestudeerd? Dan is er de mogelijkheid om lekker bij ons te blijven werken. Zien we je snel?