Het werken als IT'er bij ons

Bekijk 0 vacatures

Dingen fixen: je houdt ervan als IT’er. Lekker knallen met z’n allen én werken aan oplossingen waar duizenden mensen elke dag blij van worden. Hoppa! Of je ideeën zo goed uitvoeren dat mensen het niet eens doorhebben. Daar gaat de IT-afdeling van Randstad Groep Nederland voor! Randstad Groep? Ja! Tempo-Team maakt net als Randstad, Yacht en BMC onderdeel uit van Randstad Groep Nederland. 

De oplossingen die je met je team bedenkt, stellen al onze tienduizenden uitgezonden toppers dag in, dag uit in staat om hun werk lekker te (blijven) doen. Van de bagageband op Schiphol tot ouderen die van hun warme maaltijd genieten: heel Nederland geniet mee van het werk dat hier verzet wordt. Dat klinkt echt goed, toch?

Bedrijven en organisaties met ambities weten ons (en dan met name onze medewerkers) goed te vinden. Helemaal top! En hoe komt dat? Meestal door goed IT-werk. Want dankzij de slimme tech-oplossingen kan iedereen bij Tempo-Team snel schakelen, zoeken en vinden. Zo staan door een paar klikken op de knop de juiste mensen op de juiste werkvloer. Tadaa! 

Samen lekker knallen
Samen knallen voor het beste resultaat. Daar houden we van. Word je onze nieuwe collega? Leuk! Je bent vanaf dag één gelijk lekker onderdeel van het team. Wel zo gezellig, toch? Samen houden we elkaar scherp en helpen we elkaar als het nodig is. Zie je de oplossing even niet? No problemo, er is altijd een ander paar ogen dat met je mee kan kijken. Of een paar oren dat even naar je verhaal wilt luisteren. Samen komen we er wel uit. Er werken ook genoeg knappe koppen met veel kennis en ervaring die je advies kunnen geven. 

En het belangrijkste? Dat ben jij! We willen dat je met plezier naar je werk komt. Elke dag. Want ons motto is: doe werk dat je leuk vindt, daar wordt iedereen blij van! Ook al zijn we veel met algoritmes en cijfers bezig, we zijn én blijven een organisatie die om mensen draait. Daarom vinden we het belangrijk dat je jezelf lekker ontwikkeld. En dan niet alleen op technisch vlak, juist ook op persoonlijk vlak! We worden blij van nieuwsgierigheid, lef en eigenaarschap en we ondersteunen je hier graag bij. Zo organiseren we regelmatig creatieve brainstorm- en kennissessies. En natuurlijk gezellige personeelsuitjes. Yes! We vieren onze successen en leren van onze experimenten. Zo worden we met elkaar elke dag een stukje beter in wat we doen. Lekker, toch?

En trouwens goed om te weten: we werken hier volgens de Agile-methodiek. Dat betekent Scrum voor onze ontwikkelteams en Kanban voor onze beheerteams. 

Werken bij Randstad Groep Nederland
Als je aan de slag gaat bij Randstad Groep Nederland, dan werk je voor verschillende merken. Onder deze holding vallen namelijk Tempo-Team, Randstad Nederland, Yacht én BMC. Da’s een hoop hé! En het mooie? Als onderdeel van ons IT-team maak je voor al die bedrijven het verschil. Hoppa! 

Enthousiast? Top! We zoeken namelijk regelmatig naar: 

  •           java engineers;
  •           data scientists;
  •           UX-designers;
  •           .net-ontwikkelaars;
  •           scrummasters;
  •           business consultants;
  •           analisten; 
  •           service- en telecommanagers 
  •          en vele andere ict-functies. 
Lees meer

Agile werken

Regelmatige research days

300+ collega's

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Top