Marketing & Communicatie

Bekijk 0 vacatures

Het creatieve brein van ons bedrijf. De gatekeepers van onze merken. Dat is hoe wij ons graag zien. Elke dag de juiste boodschap, op het juiste moment bij de juiste persoon onder de aandacht brengen. Met toffe en pakkende campagnes. Of juist heel specifieke content. Data is hierbij onmisbaar, want zonder data kun je niet echt beter worden, toch?! Juist! We kijken namelijk niet alleen naar wat onze doelgroepen belangrijk vinden (marketing intelligence). We analyseren continu hoe we onze campagnes en websites kunnen optimaliseren. Daarom hebben wij een mix van marketing talent nodig binnen ons bedrijf, zoals experience marketeers, online marketeers, e-commerce specialisten en CRM-specialisten. Wees eerlijk.. daar wil je toch bij horen!

 

Lekker opvallend positioneren

Iedereen werkt hier met trots en dat laten we graag aan de rest van de wereld weten. Hoe? Dat kan van alles zijn: flitsende campagnes, de beste mails, heerlijk leesbare blogs. Alles voor het beste resultaat. Hatsa! Alles wat we doen heeft tot doel het merk te positioneren. Lekker in het koppie komen van de doelgroep. Maar we willen meer. Onze wereldwijde ambitie is om impact te maken op het werkende leven van 500 miljoen mensen in 2030. Daar hoort een goed verhaal bij. En dat hebben we. Al meer dan 60 jaar lang!

 

Impactvol werk

Marketing werkt vanuit verschillende disciplines aan de merken Randstad, Tempo Team, Yacht en BMC. Elk merk kent haar eigen doelgroep. Weten wat iemand zoekt en daarop inspelen. Hoe mooi is dat! Arbeidsmarkt trends en ontwikkelingen volgen we dan ook op de voet. Om dit vervolgens naar onze hand te zetten en door te vertalen in communicatie en campagnes. We zijn een plek waar iedereen gewoon zichzelf kan, wil en durft te zijn. Lekker de wereld van marketing verder ontdekken en experimenteren. Yoehoe! Zien we je snel?
 

Lees meer

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Top