Business Course

Tijdens de business course proef je alvast de sfeer van onze traineeships. We maken alvast kennis met elkaar en je vergroot je kansen op een baan als management of finance trainee. Klinkt top toch?

Helaas is de inschrijving voor de business course van 2024 gesloten. De volgende business course zal plaatsvinden in het voorjaar van 2025. Wil je sneller in aanmerking komen voor onze traineeships? Onze reguliere selectieronde start eind stepember 2024 weer! Meer weten? Via onderstaande knop lees je alles over onze traineeships.


Werk aan je ambitie én baankans 

Bam! Leer in één klap de drie grootste hr-bedrijven van Nederland kennen, doe slimme contacten op en krijg inzicht in welk werk je precies leuk vindt. Klinkt dit goed? Dachten we al! Kom daarom naar de Business Course van Randstad Groep Nederland! 

Je maakt kennis met alle bedrijven van Randstad Groep Nederland: Tempo-Team, Randstad Nederland én Yacht. Het programma is speciaal voor wo-studenten of net afgestudeerden die staan te springen om het werkende leven in te duiken.

Samen met andere topstudenten werk je aan een case en hoor je alle ins en outs van de drie organisaties. Ook lekker: door je deelname aan de Business Course vergroot je je kansen op een baan als management of finance trainee. Top, toch?

Business Course, wat is dat?

De business course is voor laatstejaars wo-studenten of pas afgestudeerden. In twee dagen doorloop je een fantastisch en intensief programma. Het is een voorproefje van onze traineeships: de denktank, intensieve begeleiding én teambuildingactiviteiten komen erin terug. Klinkt goed hè?Bovendien biedt de business course toegang tot een versneld sollicitatieproces! Yes! Bekijk snel de video voor een indruk. 

Het programma van de Business Course

De Business Course is er dus speciaal voor wo-laatstejaars of net afgestudeerden. Het programma is verdeeld over twee dagen. En in die twee dagen leer en doe je een hoop! Om je even een idee te geven: 

Een denktank

Wat denk jij? We dagen je uit je mening te geven over een strategisch vraagstuk van een klant. Kom maar op met je ideeën!  

Professionele begeleiding

Waar wil je naartoe? Je krijgt meer inzicht in je talenten door coaching van van loopbaanadviseurs en trainees. Ook krijg je een persoonlijk feedbackrapport. Waar ben je goed in? En wat kan je nog meer ontwikkelen? Na deze twee dagen geef je hier snel een mooi antwoord op.

Lekkere diners, borrels en leuke activiteiten

Vraag alles wat je wilt weten aan management en finance trainees, managers en directeuren die werken bij Randstad Groep Nederland. En het leuke? Niks moet, alles mag. Hop!

Verover een versneld plekje in het sollicitatieproces

Als je meedoet met de Business Course, is de kans groot dat je in een versneld sollicitatietraject doorstroomt voor een startersfunctie, het management traineeship of het finance traineeship van Randstad Groep Nederland. En dat is echt handig als je lekker bij ons aan de slag wilt! Kortom: tijdens de business course ontdekken we samen wat je kan, wat je wilt en hoe je jezelf verder ontwikkelt. Wat zoek je in een toekomstige baan? Waar liggen je ambities en interesses? Na de Business Course weet jij hier makkelijk antwoord op te geven. Top! 

Solliciteren voor de Business Course

De business course is een keer per jaar hét moment om kennis te maken met RGN, onze collega's en samen met andere kandidaten aan een echte klantcasus te werken. Bovendien is het een onderdeel van het selectietraject. Je hebt de kans na de Business Course aangenomen te worden als management of finance trainee. 


Randstad Groep Nederland: drie nationaal bekende labels!

Dit traineeship is onderdeel van de Randstad Groep Nederland: het moederbedrijf van onze drie nationaal bekende merken Randstad, Tempo-Team en Yacht. Wanneer je solliciteert voor het traineeship, solliciteer je voor alledrie deze organisaties. Tijdens de selectieprocedure leren we jou kennen, en als je wordt aangenomen kiezen we op basis van jouw unieke vaardigheden en talenten een rol en organisatie die het beste bij jou past. In de loop van het traineeship en daarna krijg je de mogelijkheid om te switchen en bij de verschillende merken te werken. 

Vragen? Stuur Mara een bericht!

Vragen of op zoek naar meer informatie? Stuur mij een berichtje via whatsapp of mail naar: mara.de.vries@randstadgroep.nl

Top