Finance Traineeship: voor uniek leiderschap

Op zoek naar een vliegende start van jouw carrière als finance professional? In ons finance traineeship vervul je in 2,5 jaar tijd verschillende rollen, zodat je erachter komt welke functie bij jou past. Je wordt begeleid door meerdere professionals, zodat je alle ruimte krijgt om de beste versie van jezelf te worden. In je vakgebied én als persoon. 📈

Eind september start de nieuwe selectieronde voor ons management traineeship. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter. Wij mailen je als de inschrijving is geopend. Wel zo makkelijk toch?!

Zo ziet het finance traineeship eruit

Benieuwd hoe het finance traineeship er precies uitziet? Lees hieronder de vier belangrijkste bouwstenen van ons traineeship. 

Vul verschillende rollen en ontdek wat bij je past!

Tijdens het finance traineeship vervul je in 2,5 jaar tijd drie verschillende rollen binnen de organisatie. Je begint in een operationele rol op een Randstad, Tempo-Team of Yacht vestiging. Deze rol wordt voor je uitgekozen op basis van de selectieprocedure en jouw ontwikkeling. De andere rollen zullen zijn binnen het finance vakgebied. Denk hierbij aan rollen zoals analist, financial controller of business controller. 

Daag elkaar uit en leer van elkaar in de denktank

Na het eerste halfjaar start de wekelijkse denktank. Daarin besteed je de helft van de tijd aan persoonlijke ontwikkeling. In de andere helft ga je samen met je medetrainees aan de slag om actuele organisatievraagstukken op te lossen. Dit zijn vragen waar de directie zich op dat moment over buigt, zoals:

 • hoe zorgen we dat we voldoen aan onze maatschappelijke voorwaarden?
 •  hoe zorgen we ervoor dat initiatieven beter landen in de organisatie?
 • hoe binden we een jongere doelgroep aan ons?

Door samen aan een opdracht te werken, creëren we de mogelijkheid om op de samenwerking te reflecteren en te leren met en van elkaar. 

Word je beste zelf, wij begeleiden je

Om het beste in jezelf naar boven te halen, word je tijdens het traineeship intensief begeleid door:

 • je buddy: een trainee die een halfjaar eerder dan jij is gestart;
 •  je mentor: een oud-trainee die aan jouw wordt gekoppeld omdat die jou qua profiel bij je past;
 • een talent coach en organisatiepsycholoog, die zowel bij de denktank als bij intervisie aanwezig zijn;
 • je manager en directeur.

Naast de denktank:

 • vindt drie keer per halfjaar intervisie plaats;
 • maak je één keer per halfjaar een assignment voor je persoonlijke ontwikkeling;
 • voer je twee keer per jaar een gesprek met je manager en talent coach.

Zoek verschillen op: die verrijken je

We geloven dat verschillen tussen mensen onze organisatie verrijken. Daarom zoeken we die verschillen op: in plaats van te doen alsof iedereen hetzelfde is, stellen we de vraag hoe onze achtergronden en wereldbeelden uiteenlopen. Zo leren we met die verschillen omgaan.

Deze banen horen daarbij

Als je het finance traineeship hebt afgerond, ben je klaar om aan de slag te gaan als finance professional bij Randstad. Je kunt binnen een paar jaar doorgroeien naar een rol waarbij je vanuit jouw stafspecialisme sparringpartner bent voor de directie, of doorgroeien naar een leidinggevende positie en na 7 jaar op directieniveau komen.

Wie we zoeken? Je leest het hier! 

Dé Tempo-Team-trainee’ bestaat niet: elke trainee is anders. Zo maakt het bijvoorbeeld niet uit welke studie je gevolgd hebt. Trainees hebben allerlei verschillende studieachtergronden, zoals:

 • business administration
 • psychologie
 • geschiedenis
 • finance
 • rechten
 • economie
 • econometrie
 • sociologie
 • organisatieverandering en management.

Superuiteenlopend dus. Wat finance trainees gemeen hebben? Ze:

 • zijn voor de start van het traineeship klaar met hun master;
 • hebben aantoonbare affiniteit met finance, die blijkt uit een eerdere baan of uit een finance studie;
 • willen aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, en ontdekken wat ze precies willen en waar ze goed in zijn;
 • zijn vaak aan het begin van hun loopbaan.

Iedereen is anders, en samen zijn we Tempo-Team 

Bij Tempo-Team begeleiden we jou om je unieke leiderschap te ontwikkelen. En dat kan er op allerlei manieren uitzien, want iedereen is anders. We omarmen verschillen en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Daarom nodigen we iedereen, ongeacht etniciteit, achtergrond, seksualiteit, gender en beperking uit om te solliciteren. 


Hier lees je meer over hoe we omgaan met diversiteit op de werkvloer.

Maak kennis met onze (oud) trainees én hun ervaringen

Hoe zit het met de floes? 💸

Als finance-talent vraag jij je natuurlijk af: wat schuift dat? Nou, niet alleen een lekker salaris kunnen we je vertellen. Naast een een bruto maandsalaris van €3.034 (exclusief 12,4% benefit budget, waaronder vakantiegeld), krijg je namelijk het volgende:

 Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier

Ben je al om? Lees hier het sollicitatieproces

 1. online assessment. Na je sollicitatie krijg je toegang tot het online assessment en dit bestaat uit een video pitch + twee persoonlijke opdrachten gefocust op jouw competenties.
 2. selectiedag bij het hoofdkantoor, waarop je kennismaakt met het bedrijf, collega’s leert kennen en werkt aan een groepscase.
 3. extern assessment waarin je een halve dag aan de slag gaat met rollenspellen. 
 4. eindgesprek op het hoofdkantoor (in Diemen).

Hou mij op de hoogte

Oeps, je hebt de huidige selectieronde net gemist. Maar... niet getreurd! Eind september start de volgende selectieronde alweer. Wil je deze niet missen? Laat je gegevens achter. We mailen je zodra de inschrijving is geopend. Wel zo makkelijk toch?

Randstad Groep Nederland: drie nationaal bekende labels!

Dit traineeship is onderdeel van de Randstad Groep Nederland: het moederbedrijf van onze drie nationaal bekende merken Randstad, Tempo-Team en Yacht. Wanneer je solliciteert voor het traineeship, solliciteer je voor alledrie deze organisaties. Tijdens de selectieprocedure leren we jou kennen, en als je wordt aangenomen kiezen we op basis van jouw unieke vaardigheden en talenten een rol en organisatie die het beste bij jou past. In de loop van het traineeship en daarna krijg je de mogelijkheid om te switchen en bij de verschillende merken te werken. 

Yes! Ik wil een vliegende start. Waar meld ik me aan?

Oeii, je hebt net deze inschrijfronde gemist! Maar wees gerust, begin april kun je je weer aanmelden. Laat hieronder je mailadres achter en zorg dat je #erbij bent!

Traineeship: veelgestelde vragen

Als management trainee bij Tempo-Team vervul je in 2,5 jaar tijd verschillende rollen binnen de organisatie. Een psycholoog én talent manager begeleiden jou de beste versie van jezelf te worden. En daarin is ruimte voor verschillen, want elke trainee is anders. Lees hier alles over het management traineeship bij Tempo-Team.

Tijdens een traineeship bij Tempo-Team krijg je een bruto maandsalaris van €3.034, kun je 2x per jaar €1300-€1500 bonus verdienen en €300 per jaar groeien in salaris. 

online assessment. Na je sollicitatie krijg je toegang tot het online assessment en dit bestaat uit een video pitch + twee persoonlijke opdrachten gefocust op jouw competenties. selectiedag bij het hoofdkantoor, waarop je kennismaakt met het bedrijf, collega’s leert kennen en werkt aan een groepscase. extern assessment waarin je een halve dag aan de slag gaat met rollenspellen.  eindgesprek op directieniveau. 

Lees meer

Vragen? Stuur Mara een bericht!

Vragen of op zoek naar meer informatie? Stuur mij een berichtje via whatsapp of mail naar: mara.de.vries@randstadgroep.nl

Top