Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Naast werk waar je zin in hebt, krijg je hier natuurlijk meer!

Dit zijn onze arbeidsvoorwaarden


Werk je al bij ons of kom je er gezellig bij? Yes, leuk! Hier lees je hoe het werken bij Tempo-Team is geregeld: de arbeidsvoorwaarden dus. Een mooi woord voor hoe we dingen als opleidingen, vakantiedagen, bonussen, pensioen en meer regelen. 
​​​​​​​

Want werken is leuk, maar het is nog leuker als alles eromheen ook top is geregeld! Daarom is het goed om onze arbeidsvoorwaarden even te checken. Zo weet je waar je voor kan kiezen en richt je je werk precies in, zoals je dat zelf wilt. Lekker! 

voordat we beginnen: het is goed om te weten dat Tempo-Team onderdeel is van Randstad Groep Nederland. Onder deze holding vallen ook onze zusterbedrijven Randstad en Yacht. Bij Tempo-Team werken we daarom met arbeidsvoorwaarden vanuit Randstad Groep Nederland.

Inkomen


​​​​​​​Salaris, geld, pegels, loon, centen, pingping, moneys: hoe je het ook noemt, iedereen wil gewoon een lekker inkomen. Logisch. Daarom betalen we je een marktconform salaris dat past bij je functie. En goed werk belonen we. Daarom zijn er bonussen. Deze extra’s krijg je bovenop je salaris:

Benefit budget

Werken zoals jij wilt! Dan lukt met ons maandelijkse benefit-budget. Dat is 12,347% van je bruto maandsalaris. Met dit budget kan je bijvoorbeeld extra vakantiedagen kopen, of die nieuwe telefoon aanschaffen. Je bepaalt helemaal zelf waar je dit bedrag aan besteedt, lekker toch? Hoe dit werkt, zie je in deze videos

Meer vakantiegeld

Vakantie! Maximaal genieten. Daarom krijg je 8,5% vakantiebijslag. Dit bedrag zit in je benefit-budget en krijg je elk jaar in april uitbetaald. Boeken die vakantie!

Bonussen

Elk jaar krijg je van Tempo-Team een bonus. Die bonus is afhankelijk van hoe goed we het als bedrijf hebben gedaan in het jaar. 

Doe je meer werk dan je functie eigenlijk van je vraagt? Dat belonen we! Hoe? Met onze halfjaarlijkse beloning voor outperformers ter waarde van een half bruto maandsalaris. Ka-ching!


Aandelen plan

Jouw succes is ons succes. Daarom kan je als je bij Tempo-Team werkt aandelen
kopen bij Randstad Groep Nederland. Twee keer per jaar om precies te zijn. Als je de aandelen zes maanden houdt, geeft Randstad Groep Nederland je 50% bonusaandelen. En na 12 maanden nóg een 50%. Lekker!

Telefoon & laptop

Altijd connected zijn, wij snappen ‘m. Waar je wilt, wanneer je wilt. Om je die flexibiliteit te geven, krijg je van ons een telefoon- en data-abonnement mét werelddekking. En ook nog eens een netto bijdrage van €225 voor de aanschaf van een smartphone (cyop telefoon regiling). Hoe dit werkt, zie je in deze videos. Ook ontvang je van ons een laptop. Dat is lekker werken, hé. 

Vakantie en verlof

Werken is leuk en vrij zijn meestal nog leuker! Dat snappen we, we zijn niet gek hier. Een fijne werk-privé balans is gewoon superbelangrijk. Daarom hebben we bij Tempo-Team 25 vakantiedagen met een optie om dagen bij te kopen. Ook krijg je 8 dagen betaald kraamverlof, kan je tijdelijk minder werken, een sabbatical opnemen en krijg je van ons een dag om naar eigen keuze vrijwilligerswerk te doen! En wat dacht je van een samenwerking met VSO waarbij je tijdelijk in het buitenland ontwikkelingswerk kan gaan doen?!

Begrijp ons benefit budget en onze telefoon regeling nog beter!

We leggen het nog even goed uit in deze video's. Veel kijkplezier! 

Groei en ontwikkeling

Bij Tempo-Team helpen we zoveel mogelijk mensen aan het werk op basis van hun talent. Want we kunnen je vertellen, dat heeft iedereen! En eenmaal gestart, helpen we je groeien. 

Daarom zijn er genoeg opleidingsmogelijkheden te kiezen. We hebben bij Randstad Groep Nederland zelfs een eigen instituut. Ook krijg je één keer in de vier jaar een arbeidsmarktwaardescan van ons. Zo krijg je meer inzicht in je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. 

Carrièremogelijkheden

Mooi voordeel van onze grote organisatie? Je kan alle kanten op! Binnen Tempo-Team, en ook bij een van de zusterbedrijven Randstad of Yacht. Bovendien is ons streven om 80% van onze managementfuncties in te vullen met interne medewerkers. Genoeg doorgroeimogelijkheden dus.

Vervoer

Waar je ook wezen moet: we staan achter je. Met onze reiskostenvergoeding. Voor het vervoer van je huis naar je werk krijg je €0,19 per km. Ga je tijdens kantoortijd naar een klant? Lekker bezig, voor deze zakelijke kilometers declareer je €0,29 per km. Soms heb je ook recht op een elektrische leaseauto, dat is afhankelijk van je functie. Kies je een lagere categorie leaseauto? Dan kan je deze combineren met een OV-kaart. Zo ben je helemaal vrij om te bepalen hoe je reist.

Pensioen

Fijn als alles voor nu goed geregeld is, maar voor later wil je dat natuurlijk ook hebben. Begrijpelijk. Daarom zorgen we ook voor een goed pensioen. Dat doen we via ABN AMRO Pensioenen. Jij en Randstad Groep Nederland stellen via een persoonlijke premieregeling samen een premie beschikbaar waarmee je pensioenkapitaal wordt opgebouwd.  Zo beslis je lekker zelf over je toekomst.

Thuiswerkpakket

Werken zoals jij wilt maar dan thuis. Helaas werken we allemaal thuis maar dat betekent niet dat jij niet een lekker werkplekkie voor jezelf kunt regelen. Alle medewerkers ontvangen - eens aan de vijf jaar- €750-, om een arbo verantwoorde werkplek mee aan te schaffen. En jij bepaalt zelf waar je dit bedrag aan besteedt, zodat jij ook thuis plezier in je werk hebt. 

Internetvergoeding

Tijdens het thuiswerken is wifi een soort eerste levensbehoefte geworden. En daar maak je natuurlijk kosten voor waar we je graag in tegemoet komen. Win-win! Afhankelijk van de hoogte van je vaste onkostenvergoeding ontvang je of €20-, of €25-, internetvergoeding per maand. 

Zo werk je bij Tempo-Team

  1. Je werk is nuttig én belangrijk. Het doen van betekenisvol werk draagt namelijk bij aan je geluk. 
  2. Haal het beste uit jezelf: daar ga je voor. Experimenteren, leren en inspelen op veranderingen is leuk. Zo bereiken we het beste resultaat. Hoppa!
  3. Nog gefeliciteerd trouwens! Bij Tempo-Team kennen we elkaar en zijn we van elkaar op de hoogte. Die persoonlijke benadering is fijn: voor jezelf én de klant. 
  4. Open en eerlijk, dan ben jij ook. Zeg gewoon waar het op staat: complimenten én wanneer iets beter kan. Zo geven we elkaar goede feedback. 
  5. Je telt net als iedereen evenveel mee. We zijn een team! Je bent dus net zo belangrijk als je buurman of je collega 100 kilometer verderop. 
  6. Ontspannen en inspannen zijn als hagelslag en boter: ze horen bij elkaar. Mentaal én fysiek. Je zorgt dat je op beide vlakken lekker in je vel zit of je werkt er aan.
  7. Je gaat er 100% voor. Is het niet meer bij ons, dan ergens anders. Je gaat in ieder geval altijd beter weg, dan je bent gekomen. Mooi, toch?

Doe werk dat je leuk vindt, daar wordt iedereen blij van!

Werk & plezier = werkplezier


Iedereen met plezier naar z’n werk, daar gaan we voor. Daarom kies je vaak zelf waar en hoe je werkt.
Want hoe meer het werken bij je past, hoe blijer je er van wordt. Yes!