Dit is het management traineeship

Benieuwd hoe het management traineeship er precies uitziet? Lees hier de vier belangrijkste pijlers van ons traineeship!

Vul verschillende rollen en ontdek wat bij je past!

Tijdens het management traineeship vervul je in 2,5 jaar tijd drie verschillende rollen binnen de organisatie. Je begint in een operatieve rol, als intercedent of accountspecialist. Deze rol wordt voor je uitgekozen op basis van de selectieprocedure en jouw ontwikkeling. 

Voor de rollen daarna solliciteer je zelf op interne functies. Denk hierbij aan een senior operationele rol zoals accountspecialist bij een grote klant of een coördinerende rol in een recruitment team, maar ook functies als procesmanager, e-commerce specialist of bij IT. 

Daag elkaar uit en leer van elkaar in de denktank

Na het eerste halfjaar start de wekelijkse denktank. Daarin besteed je de helft van de tijd aan persoonlijke ontwikkeling. In de andere helft ga je samen met je medetrainees aan de slag om actuele organisatievraagstukken op te lossen. Dit zijn vragen waar de directie zich op dat moment over buigt, zoals:

 • hoe zorgen we dat we voldoen aan onze maatschappelijke voorwaarden?
 •  hoe zorgen we ervoor dat initiatieven beter landen in de organisatie?
 • hoe binden we een jongere doelgroep aan ons?

Word je beste zelf, wij begeleiden je

Om het beste in jezelf naar boven te halen, word je tijdens het traineeship intensief begeleid door:

 • je buddy: een trainee die een halfjaar eerder dan jij is gestart;
 •  je mentor: een oud-trainee die aan jouw wordt gekoppeld omdat die jou qua profiel bij je past;
 • een talent coach en organisatiepsycholoog, die zowel bij de denktank als bij intervisie aanwezig zijn;
 • je manager en directeur.

Naast de denktank:

 • vindt drie keer per halfjaar intervisie plaats;
 • maak je één keer per halfjaar een assignment voor je persoonlijke ontwikkeling;
 • voer je twee keer per jaar een gesprek met je manager en talent coach.

Zoek verschillen op: die verrijken je

We geloven dat verschillen tussen mensen onze organisatie verrijken. Daarom zoeken we die verschillen op: in plaats van te doen alsof iedereen hetzelfde is, stellen we de vraag hoe onze achtergronden en wereldbeelden uiteenlopen. Zo leren we met die verschillen omgaan.

Deze banen horen daarbij

Als je het management traineeship hebt afgerond, ben je klaar om aan de slag te gaan in een managementfunctie bij Tempo-Team. Na 7 jaar kun je zelfs op directieniveau komen! Hieronder zie je hoe de loopbaan van een management trainee eruit kan zien. ​​​​​​

Wie we zoeken? Je leest het hier! 

Dé Tempo-Team-trainee’ bestaat niet: elke trainee is anders. Zo maakt het bijvoorbeeld niet uit welke studie je gevolgd hebt. Trainees hebben allerlei verschillende studieachtergronden, zoals:

 • business administration
 • psychologie
 • geschiedenis
 • finance
 • rechten
 • economie
 • Duitslandstudies
 • sociologie
 • organisatieverandering en management.

Superuiteenlopend dus. Wat management trainees gemeen hebben? Ze:

 • zijn klaar met hun master wanneer het traineeship begint;
 • hebben zin om aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, en om te ontdekken wat ze precies willen en waar ze goed in zijn;
 • zijn vaak tussen de 22-30 jaar.

Iedereen is anders, en samen zijn we Tempo-Team 

Bij Tempo-Team begeleiden we jou om je unieke leiderschap te ontwikkelen. En dat kan er op allerlei manieren uitzien, want iedereen is anders. We omarmen verschillen en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Daarom nodigen we iedereen, ongeacht etniciteit, achtergrond, seksualiteit, gender en beperking uit om te solliciteren. 


Hier lees je meer over hoe we omgaan met diversiteit op de werkvloer.

Maak kennis met onze (oud) trainees én hun ervaringen

Wat schuift het? (Spoiler: niet alleen guap)

 Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier

Ben je al om? Lees hier het sollicitatieproces

 1. online assessment. Na je sollicitatie krijg je toegang tot het online assessment en dit bestaat uit een video pitch + twee persoonlijke opdrachten gefocust op jouw competenties.
 2. selectiedag bij het hoofdkantoor, waarop je kennismaakt met het bedrijf, collega’s leert kennen en werkt aan een groepscase.
 3. extern assessment waarin je een halve dag aan de slag gaat met rollenspellen. 
 4. eindgesprek op het hoofdkantoor (in Diemen).

Randstad Groep Nederland: drie nationaal bekende labels!

Dit traineeship is onderdeel van de Randstad Groep Nederland: het moederbedrijf van onze drie nationaal bekende merken Randstad, Tempo-Team en Yacht. Wanneer je solliciteert voor het traineeship, solliciteer je voor alledrie deze organisaties. Tijdens de selectieprocedure leren we jou kennen, en als je wordt aangenomen kiezen we op basis van jouw unieke vaardigheden en talenten een rol en organisatie die het beste bij jou past. In de loop van het traineeship en daarna krijg je de mogelijkheid om te switchen en bij de verschillende merken te werken. 

Yes! Ik wil een vliegende start. Waar meld ik me aan?

Sta jij na het lezen van deze pagina te popelen om aan het management traineeship te beginnen? Leuk! Solliciteer snel. Tot dan!

Categorie A

Categorie B

Wat doet een intercedent?

Als intercedent weet je de juiste mensen te vinden: de kandidaten. Ze kunnen het werk dat ze moeten doen goed én vinden dat ook nog eens heel erg leuk. Want alleen met die twee ingrediënten heb je gegarandeerd succes. En dat willen we! Hoe je deze perfecte kandidaten vindt, bepaal je lekker zelf. Je onderzoekt wie je doelgroep is, waar je ze vindt en hoe je ze enthousiast maakt om te solliciteren. Een mooie vacaturetekst? Die schrijf je lekker zelf. Een evenement organiseren of da...

Lees meer

Als intercedent help je mensen aan werk. Wat heb je daarvoor nodig? Precies! Werk. Daarom ben je altijd op zoek naar nieuwe klanten. Je benadert potentiële opdrachtgevers en vraagt of ze willen samenwerken. Gelukt? Top, lekker bezig!   Vanaf dat moment mag je jezelf ook accountmanager van deze klant noemen. Gefeliciteerd! Wat dat inhoudt? De klant komt naar je toe met alle vragen, die gaan over nieuwe medewerkers. Van vacatures tot tarieven. En van planning tot een opleidingstraject...

Lees meer

Oké, je hebt die topper gevonden. Hij of zij is op gesprek bij de klant geweest en je hoort dat de klant net zo enthousiast is én de kandidaat wil aannemen. Yes! Een bijzonder moment. Je krijgt er als intercedent namelijk een verantwoordelijkheid bij. Je bent nu werkgever voor de kandidaat. Wauw!  Hoe werkt dat? Nou, de kandidaat is officieel uitzendkracht en in dienst bij Tempo-Team. Daarom weten ze je vanaf dat moment ook te vinden voor hun vragen. Een nieuwe opdracht, ve...

Lees meer

Pleasseee, mag ik ook alleen klantcontact? Als jij daar blij van wordt, JA! Als intercedent is je takenpakket zeker niet dichtgetimmerd bij ons. Wil je meer focus op recruitment of juist meer op sales, klantcontact of relatiebeheer? Alles is mogelijk!  Er zijn functies waarin je je meer kan specialiseren in het één of het ander. Vaak kom je hier pas achter als je al een tijdje intercedent bent geweest. En dat is top, want dat betekent dat je gegroeid bent! Daar houden we va...

Lees meer

Check hier al onze arbeidsvoorwaarden:

Werken zoals jij wilt! Dan lukt met ons maandelijkse benefit-budget. Dat is 12,347% van je bruto maandsalaris. Met dit budget kan je bijvoorbeeld extra vakantiedagen kopen, of die nieuwe telefoon aanschaffen. Je bepaalt helemaal zelf waar je dit bedrag aan besteedt, lekker toch? Hoe dit werkt, zie je in deze videos. 

Lees meer

Vakantie! Maximaal genieten. Daarom krijg je 8,5% vakantiebijslag. Dit bedrag zit in je benefit-budget en krijg je elk jaar in april uitbetaald. Boeken die vakantie!

Hoe je het ook noemt, iedereen wil gewoon een lekker inkomen. Logisch. Daarom betalen we je een marktconform salaris dat past bij je functie. En goed werk belonen we. Daarom zijn er bonussen. Hierover later meer. 

Elk jaar krijg je van Tempo-Team een bonus. Die bonus is afhankelijk van hoe goed we het als bedrijf hebben gedaan in het jaar.  Doe je meer werk dan je functie eigenlijk van je vraagt? Dat belonen we! Hoe? Met onze halfjaarlijkse beloning voor outperformers ter waarde van een half bruto maandsalaris. Ka-ching!

Jouw succes is ons succes. Daarom kan je als je bij Tempo-Team werkt aandelen kopen bij Randstad Groep Nederland. Twee keer per jaar om precies te zijn. Als je de aandelen zes maanden houdt, geeft Randstad Groep Nederland je 50% bonusaandelen. En na 12 maanden nóg een 50%. Lekker!

Altijd connected zijn, wij snappen ‘m. Waar je wilt, wanneer je wilt. Om je die flexibiliteit te geven, krijg je van ons een telefoon- en data-abonnement mét werelddekking. En ook nog eens een netto bijdrage van €225 voor de aanschaf van een smartphone (cyop telefoon regiling). Hoe dit werkt, zie je in deze videos. Ook ontvang je van ons een laptop. Dat is lekker werken, hé. 

Lees meer

Werken is leuk en vrij zijn meestal nog leuker! Dat snappen we, we zijn niet gek hier. Een fijne werk-privé balans is gewoon superbelangrijk. Daarom hebben we bij Tempo-Team 25 vakantiedagen met een optie om dagen bij te kopen. Ook krijg je 8 dagen betaald kraamverlof, kan je tijdelijk minder werken, een sabbatical opnemen en krijg je van ons een dag om naar eigen keuze vrijwilligerswerk te doen! En wat dacht je van een samenwerking met VSO waarbij je tijdelijk in het buitenland ontwikkel...

Lees meer

Bij Tempo-Team helpen we zoveel mogelijk mensen aan het werk op basis van hun talent. Want we kunnen je vertellen, dat heeft iedereen! En eenmaal gestart, helpen we je groeien.  Daarom zijn er genoeg gratis opleidingsmogelijkheden te kiezen. We hebben bij Randstad Groep Nederland zelfs een eigen instituut. Ook krijg je één keer in de vier jaar een arbeidsmarktwaardescan van ons. Zo krijg je meer inzicht in je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. 

Lees meer

Mooi voordeel van onze grote organisatie? Je kan alle kanten op! Binnen Tempo-Team, en ook bij een van de zusterbedrijven Randstad of Yacht. Bovendien is ons streven om 80% van onze managementfuncties in te vullen met interne medewerkers. Genoeg doorgroeimogelijkheden dus.

Waar je ook wezen moet: we staan achter je. Met onze reiskostenvergoeding. Voor het vervoer van je huis naar je werk krijg je €0,19 per km. Ga je tijdens kantoortijd naar een klant? Lekker bezig, voor deze zakelijke kilometers declareer je €0,29 per km. Soms heb je ook recht op een elektrische leaseauto, dat is afhankelijk van je functie. Kies je een lagere categorie leaseauto? Dan kan je deze combineren met een OV-kaart. Zo ben je helemaal vrij om te bepalen hoe je reist.

Fijn als alles voor nu goed geregeld is, maar voor later wil je dat natuurlijk ook hebben. Begrijpelijk. Daarom zorgen we ook voor een goed pensioen. Dat doen we via ABN AMRO Pensioenen. Jij en Randstad Groep Nederland stellen via een persoonlijke premieregeling samen een premie beschikbaar waarmee je pensioenkapitaal wordt opgebouwd.  Zo beslis je lekker zelf over je toekomst.

Werken zoals jij wilt maar dan thuis. Helaas werken we allemaal thuis maar dat betekent niet dat jij niet een lekker werkplekkie voor jezelf kunt regelen. Alle medewerkers ontvangen - eens aan de vijf jaar- €750-, om een arbo verantwoorde werkplek mee aan te schaffen. En jij bepaalt zelf waar je dit bedrag aan besteedt, zodat jij ook thuis plezier in je werk hebt. 

Tijdens het thuiswerken is wifi een soort eerste levensbehoefte geworden. En daar maak je natuurlijk kosten voor waar we je graag in tegemoet komen. Win-win! Afhankelijk van de hoogte van je vaste onkostenvergoeding ontvang je of €20-, of €25-, internetvergoeding per maand. 

Traineeship: veelgestelde vragen

Als management trainee bij Tempo-Team vervul je in 2,5 jaar tijd verschillende rollen binnen de organisatie. Een psycholoog én talent manager begeleiden jou de beste versie van jezelf te worden. En daarin is ruimte voor verschillen, want elke trainee is anders. Lees hier alles over het management traineeship bij Tempo-Team.

Tijdens een management traineeship bij Tempo-Team krijg je een bruto maandsalaris van €3.034, kun je 2x per jaar €1300-€1500 bonus verdienen en €300 per jaar groeien in salaris. Lees hier alles wat een Tempo-Team traineeship jou te bieden heeft. 

online assessment. Na je sollicitatie krijg je toegang tot het online assessment en dit bestaat uit een video pitch + twee persoonlijke opdrachten gefocust op jouw competenties. selectiedag bij het hoofdkantoor, waarop je kennismaakt met het bedrijf, collega’s leert kennen en werkt aan een groepscase. extern assessment waarin je een halve dag aan de slag gaat met rollenspellen.  eindgesprek op directieniveau. 

Lees meer

Vragen? Stuur Mara een bericht!

Vragen of op zoek naar meer informatie? Stuur mij een berichtje via whatsapp of mail naar: mara.de.vries@randstadgroep.nl

Top