Management Traineeship: voor uniek leiderschap

In 2,5 jaar tijd uitgroeien tot leidinggevende? Dat kan! We begeleiden jou om je beste zelf te worden met behulp van ons management traineeship.

Eind september start de nieuwe selectieronde voor ons management traineeship. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter. Wij mailen je als de inschrijving is geopend. Wel zo makkelijk toch?!

Dit is het management traineeship

Benieuwd hoe het management traineeship er precies uitziet? Lees hier de vier belangrijkste pijlers van ons traineeship!

Vul verschillende rollen en ontdek wat bij je past!

Tijdens het management traineeship vervul je in 2,5 jaar tijd drie verschillende rollen binnen de organisatie. Je begint in een operatieve rol, als intercedent of accountspecialist. Deze rol wordt voor je uitgekozen op basis van de selectieprocedure en jouw ontwikkeling. 

Voor de rollen daarna solliciteer je zelf op interne functies. Denk hierbij aan een senior operationele rol zoals accountspecialist bij een grote klant of een coördinerende rol in een recruitment team, maar ook functies als procesmanager, e-commerce specialist of bij IT. 

Daag elkaar uit en leer van elkaar in de denktank

Na het eerste halfjaar start de wekelijkse denktank. Daarin besteed je de helft van de tijd aan persoonlijke ontwikkeling. In de andere helft ga je samen met je medetrainees aan de slag om actuele organisatievraagstukken op te lossen. Dit zijn vragen waar de directie zich op dat moment over buigt, zoals:

 • hoe zorgen we dat we voldoen aan onze maatschappelijke voorwaarden?
 •  hoe zorgen we ervoor dat initiatieven beter landen in de organisatie?
 • hoe binden we een jongere doelgroep aan ons?

Word je beste zelf, wij begeleiden je

Om het beste in jezelf naar boven te halen, word je tijdens het traineeship intensief begeleid door:

 • je buddy: een trainee die een halfjaar eerder dan jij is gestart;
 •  je mentor: een oud-trainee die aan jouw wordt gekoppeld omdat die jou qua profiel bij je past;
 • een talent coach en organisatiepsycholoog, die zowel bij de denktank als bij intervisie aanwezig zijn;
 • je manager en directeur.

Naast de denktank:

 • vindt drie keer per halfjaar intervisie plaats;
 • maak je één keer per halfjaar een assignment voor je persoonlijke ontwikkeling;
 • voer je twee keer per jaar een gesprek met je manager en talent coach.

Zoek verschillen op: die verrijken je

We geloven dat verschillen tussen mensen onze organisatie verrijken. Daarom zoeken we die verschillen op: in plaats van te doen alsof iedereen hetzelfde is, stellen we de vraag hoe onze achtergronden en wereldbeelden uiteenlopen. Zo leren we met die verschillen omgaan.

Deze banen horen daarbij

Als je het management traineeship hebt afgerond, ben je klaar om aan de slag te gaan in een managementfunctie bij Tempo-Team. Na 7 jaar kun je zelfs op directieniveau komen! Hieronder zie je hoe de loopbaan van een management trainee eruit kan zien. ​​​​​​

Wie we zoeken? Je leest het hier! 

Dé Tempo-Team-trainee’ bestaat niet: elke trainee is anders. Zo maakt het bijvoorbeeld niet uit welke studie je gevolgd hebt. Trainees hebben allerlei verschillende studieachtergronden, zoals:

 • business administration
 • psychologie
 • geschiedenis
 • finance
 • rechten
 • economie
 • Duitslandstudies
 • sociologie
 • organisatieverandering en management.

Superuiteenlopend dus. Wat management trainees gemeen hebben? Ze:

 • zijn klaar met hun master wanneer het traineeship begint;
 • hebben zin om aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, en om te ontdekken wat ze precies willen en waar ze goed in zijn;
 • zijn vaak tussen de 22-30 jaar.

Iedereen is anders, en samen zijn we Tempo-Team 

Bij Tempo-Team begeleiden we jou om je unieke leiderschap te ontwikkelen. En dat kan er op allerlei manieren uitzien, want iedereen is anders. We omarmen verschillen en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Daarom nodigen we iedereen, ongeacht etniciteit, achtergrond, seksualiteit, gender en beperking uit om te solliciteren. 


Hier lees je meer over hoe we omgaan met diversiteit op de werkvloer.

Maak kennis met onze (oud) trainees én hun ervaringen

Wat schuift het? (Spoiler: niet alleen guap)

 Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier

Ben je al om? Lees hier het sollicitatieproces

 1. online assessment. Na je sollicitatie krijg je toegang tot het online assessment en dit bestaat uit een video pitch + twee persoonlijke opdrachten gefocust op jouw competenties.
 2. selectiedag bij het hoofdkantoor, waarop je kennismaakt met het bedrijf, collega’s leert kennen en werkt aan een groepscase.
 3. extern assessment waarin je een halve dag aan de slag gaat met rollenspellen. 
 4. eindgesprek op het hoofdkantoor (in Diemen).

Hou mij op de hoogte

Oeps, je hebt de huidige selectieronde net gemist. Maar... niet getreurd! Eind september start de volgende selectieronde alweer. Wil je deze niet missen? Laat je gegevens achter. We mailen je zodra de inschrijving is geopend. Wel zo makkelijk toch?

Randstad Groep Nederland: drie nationaal bekende labels!

Dit traineeship is onderdeel van de Randstad Groep Nederland: het moederbedrijf van onze drie nationaal bekende merken Randstad, Tempo-Team en Yacht. Wanneer je solliciteert voor het traineeship, solliciteer je voor alledrie deze organisaties. Tijdens de selectieprocedure leren we jou kennen, en als je wordt aangenomen kiezen we op basis van jouw unieke vaardigheden en talenten een rol en organisatie die het beste bij jou past. In de loop van het traineeship en daarna krijg je de mogelijkheid om te switchen en bij de verschillende merken te werken. 

Yes! Ik wil een vliegende start. Waar meld ik me aan?

Oeii, je hebt net deze inschrijfronde gemist! Maar wees gerust, begin april kun je je weer aanmelden. Laat hieronder je mailadres achter en zorg dat je #erbij bent!

Vragen? Stuur Mara een bericht!

Vragen of op zoek naar meer informatie? Stuur mij een berichtje via whatsapp of mail naar: mara.de.vries@randstadgroep.nl

Top