Business Course

Business ​​​​​​​Course

Lees hier alles over de Business Course! 🔥​​​​​​​

Bam! Leer in één klap de drie grootste hr-bedrijven van Nederland kennen, doe slimme contacten op en krijg inzicht in welk werk je precies leuk vindt. Klinkt dit goed? Dachten we al! Kom daarom naar de Business Course van Randstad Groep Nederland! 

Je maakt kennis met alle bedrijven van Randstad Groep Nederland: Tempo-Team, Randstad Nederland én Yacht. Het programma is speciaal voor wo-studenten of net afgestudeerden die staan te springen om het werkende leven in te duiken. 

Samen met andere topstudenten werk je aan een case en hoor je alle ins en outs van de drie organisaties. Ook lekker: door je deelname aan de Business Course vergroot je je kansen op een baan als management of finance trainee. Top, toch?

Business Course Randstad Groep Nederland (Tempo-Team)

Aftermovie Business Course

Nieuwsgierig hoe de vorige editie van de Business Course was? Dat snappen we! Daarom hebben we een video gemaakt waarin je in een krappe 2 minuten een goed beeld krijgt.
De Business Course is er dus speciaal voor wo-laatstejaars of net afgestudeerden. Het programma is verdeeld over twee dagen. En in die twee dagen leer en doe je een hoop! Om je even een idee te geven: 

Een denktank: 
Wat denk jij? We dagen je uit je mening te geven over een strategisch vraagstuk van een klant. Kom maar op met je ideeën!  

Professionele begeleiding:
Waar wil je naartoe? Je krijgt meer inzicht in je talenten door coaching van van loopbaanadviseurs en trainees. Ook krijg je een persoonlijk feedbackrapport. Waar ben je goed in? En wat kan je nog meer ontwikkelen? Na deze twee dagen geef je hier snel een mooi antwoord op.

Lekkere diners, borrels en leuke activiteiten:
Vraag alles wat je wilt weten aan management en finance trainees, managers en directeuren die werken bij Randstad Groep Nederland. En het leuke? Niks moet, alles mag. Hop!

Verover een versneld plekje in het sollicitatieproces: 
Als je meedoet met de Business Course, is de kans groot dat je in een versneld sollicitatietraject doorstroomt voor een startersfunctie, het management traineeship of het finance traineeship van Randstad Groep Nederland. En dat is echt handig als je lekker bij ons aan de slag wilt! 

Kortom: tijdens de business course ontdekken we samen wat je kan, wat je wilt en hoe je jezelf verder ontwikkelt. Wat zoek je in een toekomstige baan? Waar liggen je ambities en interesses? Na de Business Course weet jij hier makkelijk antwoord op te geven. Top! 


Solliciteren voor de Business Course


De Business Course is een keer per jaar hét moment om kennis te maken met RGN, onze collega's en samen met andere kandidaten aan een echte klantcasus te werken. Bovendien is het een onderdeel van het selectietraject. Je hebt de kans na de Business Course aangenomen te worden als management of finance trainee. De aanmelddatum voor de business course van 2022 is geweest. Heb je alsnog interesse in het management traineeship van Randstad Groep Nederland? Solliciteer dan alvast op de vacature voor de eerstvolgende ronde. Interesse in de business course van 2023? Mail dan je interesse naar willemijn.schroten@nl.randstad.com