Onze cultuur
Business Support & Administratie
Weten wat we zoal doen? Dat kan! Klik hier​​​​​​​

Er gebeurt binnen onze organisatie megaveel. We adviseren, begeleiden nieuwe klanten, hebben bedrijfsadministratie en regelen inkoop. De afdeling Business Support en Administratie lost dit allemaal op! Gelukkig maar! Zo werken alle mensen bij Tempo-Team en (Randstad Groep Nederland) lekker efficiënt en foutloos.

Niks zo fijn als wanneer de administratie op orde is en processen op rolletjes lopen, toch? Daarom zorgen we hier voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening naar onze klanten, flexwerkers en collega’s toe. 

Randstad Groep Nederland is de overkoepelende tak van Randstad, Yacht en Tempo-Team. Bij Business Support & Administratie, verhogen we het rendement over al deze organisaties. Een mooie verantwoordelijkheid dus!

Daarom werken we hier met 400 collega’s! En dat is niet voor niks. Deze 400 gaan elke dag opnieuw voor lagere kosten en hogere opbrengsten! Vet! Hiervoor moeten we op de hoogte zijn van de wensen van duizenden klanten en zo’n 100.000 flexwerkers. Ga d’r maar aan staan, dus!

Ook geven we advies en bedenken we nieuwe oplossingen voor al deze klanten. Je doet dus veel meer dan alleen maar de administratie bijhouden! 

Goed om te weten: we werken hier met de LEAN-systematiek. Dat betekent: gezamenlijke dagstarts, planningen en het in de gaten houden van de kwaliteit die we als team leveren. Zo blijven we allemaal van elkaar leren en kan iedereen vanzelf mooie, interne stappen omhoog maken. Hoppa! 

Interne stappen omhoog? Zeker! Wij willen dat iedereen zich hier ontwikkelt op de manier zoals hij of zij dat wil. Zo helpen we elkaar vooruit! Let’s go!