Onze cultuur
HR & Recruitment
Weten wat we zoal doen? Dat kan! Klik hier​​​​​​​

​​​​​​​Yes! HR en Recruitment zijn bij ons de beste maten. De Cupido’s binnen de organisatie. Want als er twee weten hoe ze moeten verbinden, zijn zij het wel. En bij welke organisatie krijg je dit voor elkaar? Al zestig jaar verbindt Randstad Groep Nederland mensen met werk. Zestig jaar! 

Lekker toch! Binnen deze functies heb jij de mogelijkheid om de juiste kop aan de juiste functie te verbinden. Jij hebt gewoon een enorme invloed. Ons doel is daarom ook om in 2030 500 miljoen mensen aan een baan te helpen. Poe hé, dat is veel. Maar zeker niet onmogelijk. Daarom luidt het motto van Randstad Groep Nederland ook: Human Forward. Wij gaan vooruit, hoppa!

En dat doen we door onszelf op de tweede plek te zetten. Wie eerst komt zijn de werkzoekenden natuurlijk! We zetten alles op alles voor het succes van anderen en ondersteunen hun ambities en dromen. Daar gaan we voor! En dat kan alleen als je ze echt leert kennen.

Want werk is belangrijk in je leven, voor sommigen zelfs hét belangrijkste! Het stimuleert, brengt je verder en zorgt voor een inkomen. Daarnaast tel je gewoon mee in de maatschappij. Je doet ertoe; ook niet onbelangrijk. Wij halen het beste in je naar boven. 

Tot snel!