Intercedent werken als

Werken als intercedent

Werken als intercedent staat bij ons gelijk aan werkplezier! 

Snappen wat mensen en klanten zoeken voor werk of nieuwe collega en precies dat voor ze vinden! Hoppa! Dat doe je simpel gezegd als intercedent. Werken als intercedent bij Tempo-Team houdt natuurlijk meer in. Wat precies? Dat lees je hier. 


''Het mooiste aan mijn werk? De verhalen áchter de bedrijven die ik bezoek. Iedere onderneming heeft een eigen geschiedenis, cultuur en sfeer.''


Cees, Sales Intercedent

De schakel, verbinder, matchmaker: als intercedent zorg je dat de juiste kandidaten en klanten (bedrijven) elkaar vinden. Op elk potje past een deksel. Alleen soms hebben mensen wel wat hulp nodig om die deksel te vinden. Of juist dat potje.

En ja, wij hebben er ook al aan gedacht: een Tinder voor banen! Een gat in de markt. Maarja, persoonlijke hulp is wel véél gezelliger natuurlijk. En effectiever, geloof ons. Dus tadaaaaa... hierbij het bestaansrecht van een intercedent! Als intercedent kan jij het dagelijkse leven van mensen alleen maar mooier maken. Leuk!

Je zoekt en vindt bedrijven die met ons, Tempo-Team, willen samenwerken. Gevonden? Lekker! Vanaf dan maak je ze blij door toppers van kandidaten voor ze te vinden. Je helpt zo bedrijven aan leuke nieuwe medewerkers EN mensen aan een nieuwe baan. Twee vliegen in één klap. Een baan waar ze - net als jij - elke dag met veel plezier naar toe gaan. Een baan waar ze zin in hebben. Een baan die goed bij ze past. Daar ga je voor als intercedent. Ons motto?

Doe werk wat je leuk vindt, daar wordt iedereen blij van!
 
En als mensen eenmaal lekker op hun plek zitten, dan blijf je hun aanspreekpunt. Wanneer krijg ik m’n salaris? Hoe zit het eigenlijk met vakantiedagen? Als intercedent weet én geef je antwoord. Hop!


Wat doet een intercedent?

 ​​​​Als intercedent ben je elke dag met verschillende dingen bezig. Zoals:

Bij ons haal je het beste uit jezelf. Hier helpen we bij! Waar wil je naartoe groeien? Er zijn altijd genoeg opleidingen te volgen om je kennis te vergroten. Helemaal top, toch? Wil je bijvoorbeeld héél graag meer leren over fotografie? Leuk! Jij mooie kiekjes op je insta, wij vette foto’s op onze LinkedIn om de juiste kandidaten aan te trekken. Win-win dus. 

Of wil je meer grip op je planning skills? Ook altijd handig. Zo haal jij het maximale uit je weekend en wij het maximale uit jou. Van master planning skills worden beide partijen ook weer blij, top toch? 

We kijken dus naar je ambities. Op zowel professioneel als persoonlijk vlak. En omdat we een lekker groot bedrijf zijn, kan je hier alle kanten op. Zolang je er zelf maar voor gaat!  Ontdek wat je het allerleukste vindt om te doen en pak de groei die jij nodig hebt om daar te komen. 

Van intercedent naar senior en dan manager? Kan gewoon! Vind je processen helemaal het einde? Groei door naar procesmanager. Of blijkt sales helemaal jouw ding te zijn? Sales consultant, accountspecialist, salesmanager zijn ook rollen waar je dan jouw ei in kwijt kan. Krijg jij energie van de meer marketing gerelateerde taken? Wie weet is een online marketing rol wel wat voor jou! En hadden we al verteld dat onze directeur ook begon als intercedent? Precies, écht alle kanten dus.

intercedent doorgroeien

Waar en met wie werkt een intercedent


Die kleine kantoren van Tempo-Team die je wel eens ziet in de stad? Check! Dat is je thuisbasis als intercedent. En we kunnen je vertellen: daar hebben we er wel honderd van in Nederland. Altijd wel een plekkie bij jou in de buurt dus. Plannen smeden en koers bepalen: hier gebeurt het allemaal. Lachen met je team, winnen met tafelvoetbal en meezingen met de radio, óók dat hoort erbij. Elke dag een feestje!

Naast je kantoor zet je ook genoeg stappen buiten de deur. 10.000 stappen per dag? Hoppa, kom je zo aan! Je bent namelijk vaak op pad. Want alleen zo houd je leuk contact met je klanten, uitzendkrachten en kandidaten. Door je gezicht vaak te laten zien bouw je  een goede band met ze op. En oké, je loopt ook lekker naar die bakker of koffietent in de buurt. Want werken onder het genot van een lekkere lunch of koffie is gewoon top!

Waar en wanneer je dit allemaal doet, dat bepaal je helemaal zelf. Lekker, toch? Je bent vrij om je agenda zelf in te richten zoals je wil. Je stemt natuurlijk wel het één en ander af met je collega’s, zodat er altijd iemand in de vestiging aanwezig is. En een beetje gezelligheid op kantoor is natuurlijk ook leuker werken. Samen regelen jullie dit.

Op de vestiging werk je als intercedent soms ook samen met recruiters, planners, accountspecialisten en een operationeel manager. Wat een gezelligheid! 
intercedent werkomgeving tafelvoetbal

Deze skills heb je nodig als intercedent

Ben jij die optimist die werkelijk overal kansen in ziet? Hou jij altijd het doel scherp voor ogen en heb je een drive naar commercieel succes? Als intercedent zet je alles op alles voor een succesvolle samenwerking met klant en kandidaat. Dat doe je met maximale inzet, enthousiasme en gezelligheid. Jij zorgt dat je die vacature mee naar huis krijgt én de klant verrast met de ideale kandidaat. Welke skills heb je daarvoor nodig? We kijken naar de volgende competenties: ​​​​​​​


Bestaat niet. Al heb je human resource management, aardwetenschappen, politicologie of de PABO gestudeerd. Het kan allemaal! Zolang je minimaal hbo werk- en denkniveau bezit en hoog scoort op de bovengenoemde competenties kunnen we nog wel eens heel gelukkig van elkaar gaan worden. 


Wij testen je hbo werk-en denkniveau met een online test voorafgaand aan je sollicitatiegesprek op locatie. Hier lees je meer over ons sollicitatieproces.

Dit is voor jou!

 •         Tussen de 2500 en 2800 bruto eurootjes als basis. Lekker!
 •         Een flexibel budget van 12,347% per maand (8,5% vakantiegeld en 3,847% werkgeversbijdrage). Oftewel €308 - €345 elke maand om te sparen of flexibel te besteden!
 •         Een opleidingsaanbod waarin je kunt zwemmen zo groot.
 •          Stapelen! Met bonussen en een top aandelenregeling.
 •          Woon-werk vergoeding en vergoeding van openbaar vervoer. 
 •          Pak je koffers.  25 vakantiedagen (én max 5 weken bij te kopen). 
 •          Mogelijkheid om in het buitenland vrijwilligerswerk te doen of een sabbatical op te nemen. 
 •          €750 om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten in de portal 👍.
 •          Pensioen wordt uiteraard ook goed geregeld. 

  Lees meer
Media player
intercedent whoohoo

Arbeidsvoorwaarden

Salaris, geld, pegels, loon, centen, pingping, moneys: hoe je het ook noemt, iedereen wil gewoon een lekker inkomen. Logisch. Maar we hebben nog veel meer. Doorklikken dus!
intercedent heeft er zin in

Sollicitatieproces

Denk je erover om te solliciteren bij Tempo-Team? Yes! Daar worden we heel blij van! We leggen je hier even uit hoe het sollicitatieproces bij ons in elkaar steekt. Het is heel simpel.
intercedent aan de slag

Onboarding

Speciaal voor iedereen die bij ons begint hebben we een mooi onboarding-programma. Om je lekker op weg te helpen. Zo leer je soepel je werk, collega’s en organisatie kennen. Top toch?
Intercedent werken als

Aan de slag: bekijk alle vacatures

Wil je weten hoe het is om elke dag fluitend aan het werk te gaan? Bekijk dan snel de vacatures om te werken als intercedent bij Tempo-Team en solliciteer!