werken als planner

Werken als planner

Bij Tempo-Team staat werken als planner gelijk aan werkplezier! ​​​​​​​
Agenda’s, roosters, planningen: je gaat er lekker op. Als planner zorg je ervoor dat er altijd genoeg mensen op de werkvloer staan bij de klant. Je plant het personeel in op diensten. Een personeelsplanner dus ook wel. Topdrukte in aantocht? Aan de bak jij! 

Lees hier over het mooie bestaan van een planner bij Tempo-Team.


Wat doet een planner?

Je hebt enerzijds de diensten van de klanten en anderzijds de beschikbaarheid van de flexwerkers. Als planner bij Tempo-Team zorg je ervoor dat dit naadloos op elkaar aansluit. Met wat hulp van ons planningsysteem natuurlijk.  En van jouw eigen charme, want voor jou willen de flexwerkers wel werken!
doorgroeien planner

Altijd blijven groeien

We gaan hier niet voor half werk. Daarom helpen we je om het beste uit jezelf te halen en jouw  ontwikkeling lekker te stretchen! Waar wil je naartoe? Wat wil je leren? Er zijn genoeg opleidingen te volgen om je kennis te vergroten. Zo blijft werken leuk!

En we kijken ook naar je ambities. Op professioneel en persoonlijk niveau. En omdat we zo’n mooi groot bedrijf zijn kan je alle kanten op groeien! Van planner eerst naar senior planner en dan naar intercedent, accountspecialist en uiteindelijk procesmanager? Kan gewoon! Jij kiest.
planner doorgroeien

Waar en met wie werkt een planner


Als planner werk je, samen met jouw team, vaak of bij de klant in huis of op een vestiging van Tempo-Team. Misschien wel allebei. Sowieso heb je, naast de werkplek bij de klant, ook een thuishonk van Tempo-Team in de buurt waar je altijd welkom bent! Soms moet je kunnen ventileren buiten de klantomgeving, dat snappen wij ook. Dat kan veilig op je Tempo-Team thuishaven. Daar waar er ook tijd is voor een serieuze vergadering of een gezellige team dag met veel lol. Dat vinden we nét zo belangrijk. 

Op de vestiging of in huis bij de klant werk je als planner ook samen met recruiters, accountspecialisten en natuurlijk jouw manager.

Deze skills heb je nodig als planner

De klant heeft een extra dienst morgen. Kortdag, maar dat ga je regelen. Tringggg... Jelmer meldt zich ook nog ziek. Hè jammer, beterschap! Oke, mouwen opstropen en chef puzzel is 'AAN'. Even Irma bellen, die wilde eigenlijk meer werken. Én Ruud wil vast ook wel. Check, beiden zijn nog beschikbaar. Hoppa. Gaten gevuld. Om zulke situaties te sjeffen, beschikken onze planners over de volgende skills:

De perfecte opleiding..

Die is er niet! Wat we vooral belangrijk vinden is dat je jezelf terugziet in de bovengenoemde skills en competenties. Anders zal je echt minder plezier hebben in de baan. En wij vinden dat juist zo belangrijk. Dat je werk doet wat je leuk vindt. Werkplezier staat voorop.

Verder vinden wij het ook belangrijk dat jij beschikt over hbo werk- en denkniveau. Dit testen wij met een online test voorafgaand aan je sollicitatiegesprek op locatie. Hier lees je meer over ons sollicitatieproces. 

Dit is voor jou!

 •         Tussen de 2500 en 2800 bruto eurootjes. Lekker!
   (inclusief 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget)
 •         Een flexibel budget van 12,347% per maand (8,5% vakantiegeld en 3,847% werkgeversbijdrage). Oftewel €308 - €345 elke maand om te sparen of flexibel te besteden! 
 •     Een opleidingsaanbod waarin je kunt zwemmen zo groot.
 •         Stapelen! Met bonussen en een top aandelenregeling.
 •         Woon-werk vergoeding en vergoeding van openbaar vervoer. 
 •         Pak je koffers. 25 vakantiedagen (én max 5 weken bij te kopen)
 •      Mogelijkheid om in het buitenland vrijwilligerswerk te doen of een sabbatical op te nemen. 
 •        €750,- om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten in de portal. 👍
 •         Pensioen wordt uiteraard ook goed geregeld. 
  ​​​​​​​

  Lees meer
Media player
Onze cultuur

Arbeidsvoorwaarden

Salaris, geld, pegels, loon, centen, pingping, moneys: hoe je het ook noemt, iedereen wil gewoon een lekker inkomen. Logisch. Maar we hebben nog veel meer. Doorklikken dus!
Onze cultuur

Sollicitatieproces

Denk je erover om te solliciteren bij Tempo-Team? Yes! Daar worden we heel blij van! We leggen je hier even uit hoe het sollicitatieproces bij ons in elkaar steekt. Het is heel simpel.
Onze cultuur

Onboarding

Speciaal voor iedereen die bij ons begint hebben we een mooi onboarding-programma. Om je lekker op weg te helpen. Zo leer je soepel je werk, collega’s en organisatie kennen. Top toch?
Planner werken als

Aan de slag: bekijk alle vacatures

Wil je weten hoe het is om elke dag fluitend aan het werk te gaan? Bekijk dan snel de vacatures om te werken als planner bij Tempo-Team en solliciteer!